Мъж и жена от Благоевград не успяха цяла година да

...
Мъж и жена от Благоевград не успяха цяла година да
Коментари Харесай

Колата на семейство Домозетски престоя една година на наказателен паркинг в Благоевград, а това, което се случи после, ще ви изуми!

Мъж и жена от Благоевград не съумяха цяла година да си приберат автомобила от наказателния паркинг в града. Според тях той е бил вдигнат непозволено, оповестява Нова тв.  Ето за какво почнали правосъдни каузи по време, на което колата им била арестувана на паркинга.

Преди към година паркираният автомобил на семейство Домозетски бил вдигнат от паяк и репатриран в углавен паркинг. Така сагата за Силвия и Димитър стартира.

„ Горд притежател на репатриран автомобил и може би единственият, който реши да не си взима колата, до момента в който не се реши казусът вярно ли са ми репатрирали колата или неправилно”, споделя Димитър.

Историята на репатрирането потегля от паркирането пред дома на фамилията. „ Това е следващото повдигане на нашата кола оттова и освен на нашата. И сега има паркирани коли там. В момента, в който решат,че би трябвало да освободят мястото, подвигат, хората идват, заплащат си, освобождават си колите и същите коли се паркират отново на същото място”, изяснява Силвия.

Домозетски считат, че паркирането им не било в нарушаване и завеждат дело против общинската компания “Паркинги и гаражи “. Година по-късно го печелят. Върховният административен съд анулира и санкцията им за репатриране.

Въпреки че за изгубили делото, от общинското сдружение се считат за вършиме в разногласието.

„ Според съда те са нарушили Закона за придвижване по пътищата и наредбата, само че пък нашите чиновници са нямали право да ги глобяват, тъй че аз мисля, че ние сме правата страна, само че ще се съобразим с решението на съда”, споделят от „ Паркинги и гаражи”.

Така след година в наказателния паркинг Силвия и Димитър ще приберат фамилния си автомобил.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР