Мъж и две момчета са задържани за извършен грабеж на

...
Мъж и две момчета са задържани за извършен грабеж на
Коментари Харесай

Мъж и две момчета са задържани за извършен грабеж на Руския пазар в Пловдив

Мъж и две момчета са арестувани за осъществен обир на Руския пазар в Пловдив, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Около 11. 00 часа през вчерашния ден, 68-годишен гражданин на Пазарджик, посетил "битака " на Руския пазар в Пловдив, където бил атакуван и ограбен. Чрез мощ е измъкната чантата му- вид борсета, в която се намирал портфейл със сумата от 500 лева и персонални документи, а нападателите побягнали към "Шекер махала ".

От извършените незабавни оперативно-издирвателни дейности са открити и арестувани причинителите на грабежа- три лица: 28 годишен мъж и две момчета- на 13 и 15 години. При разпита арестуваните признали, че са взели парите, а с цел да прикрият незаконните си дейности, изгорили в печка в дома на тартора, откраднатата персонална карта и портфейла. Парите са открити, конфискувани и приобщени като материални доказателства по почналото досъдебното произвеждане.

Във връзка с осъществения обир 28 годишният мъж и 15- годишното момче са арестувани в ареста на Трето районно управление (на МВР), а 13- годишното дете е настанено в Дома за краткотрайно настаняване на малолетни и малолетни лица в Пловдив. Под надзора на Окръжна прокуратура работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР