Мъж е вкаран в затвора за изнасилване на тийнейджърка, докато

...
Мъж е вкаран в затвора за изнасилване на тийнейджърка, докато
Коментари Харесай

Мъж изнасили ученичка, 15, на къмпинг - на метри от мястото, където спят родителите

Мъж е вкаран в пандиза за обезчестяване на тийнейджърка, до момента в който родителите й спяха единствено на няколко крачки от него в близката палатка.

Андрю Маги от Widnes в Cheshire се смяташе за другар на фамилията и беше поканен да остане със фамилията на къмпинг. Съобщава се, че групата е общувала дружно към лагерен огън преди нападението, заяви Честър Краун Съд.

С напредването на нощта всеки от присъстващите си отиде да си легне, оставяйки единствено 41-годишната Маги и 15-годишната жертва сами. През цялата нощ Маги правеше неуместни похвали на младежа, само че откакто го остави, той стартира да я опипва. Първият физически контакт се случи, когато той сложи ръката си на коляното й, оповестява Liverpool Echo.

След това той хвана ръката на жертвата, преди да я преведе през къмпинга и да я изнасили и полово насили, до момента в който фамилията й дремя в близката палатка. Ученичката беше прекомерно уплашена, с цел да приказва на мястото, само че по-късно описа на татко си за случилото се.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР