Мъж е арестуван за отваряне на аварийната врата на полет

...
Мъж е арестуван за отваряне на аварийната врата на полет
Коментари Харесай

Настана паника: Мъж отвори вратата на самолет във въздуха

Мъж е задържан за отваряне на спешната врата на полет на Asiana Airlines при кацане в Южна Корея. Всички 194 пасажери оцеляха в полета, който кацна безвредно, само че с към момента отворена врата на интернационалното летище Тегу в петък.

Някои пасажери са припаднали, до момента в който други са имали проблеми с дишането и са били откарани в болница, оповестяват локалните медии, съобщи BCC.

Мъжът, на към 30 години, е бил задържан при кацане, заяви организация Йонхап.

Видеоклип на пасажер, споделен в обществените медии, демонстрира пролуката в лявата страна на самолета и блъскащи се редици седящи пасажери.

Стюардесите не са съумели да го спрат, тъй като самолетът е бил на път да кацне, описаха очевидци пред локалните медии. Те споделиха, че мъжът също се е опитал да скочи от самолета, откакто е отворил вратата. Пътници са описали суматохата на борда.

" Беше безпорядък с хората покрай вратата, които като че ли припадаха един по един, а стюардесите викаха лекари на борда посредством лъчение “, сподели 44-годишен пасажер пред Yonhap.

" Мислех, че самолетът се взривява. Мислех, че ще умра по този начин ", добави той.

Няколко деца на учебна възраст също са били на борда, на път за спортно събитие през уикенда. Майката на един от учениците сподели пред Yonhap: " Децата трепереха, плачеха и бяха уплашени “. Полицията сподели, че обвиненият до момента не е дал никакви пояснения за дейностите си, нито е бил пийнал сега на задържането му.

" Трудно е да се води естествен диалог с него “, сподели чиновник. " Ще проверяваме претекстовете на закононарушението и ще го накажем.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР