Мъж е арестуван в Северна Испания, след като се твърди,

...
Мъж е арестуван в Северна Испания, след като се твърди,
Коментари Харесай

Мъж е убит и „отсечена глава е хвърлена като футболна топка“ към преминаващи коли в ужасяващо убийство

Мъж е задържан в Северна Испания, откакто се твърди, че е умъртвил татко си и е хвърлил отсечената си глава по преминаващите коли.

< Твърди се също, че лудият 46-годишен мъж е ритнал главата на татко си като футболна топка на основен път, минаващ през родния му град. Полицията има вяра, че той е обезглавил татко си OAP, на 71 години, с секира, преди да употребява същото оръжие, с цел да нападна транспортните средства на шокирани водачи на път N-630 в Сото де Рибера покрай град Овиедо в Астурия.

Един от водачите, станал очевидец на злокобната сцена, сподели в обществените медии: „ Луд човек на кръговото в Сото де Рибера преди малко умъртви някого. Има глава на възрастен мъж на асфалта и по-млад човек без горнище, целият в кръв, който преди малко се хвърли върху колата ми. Полицията дойде и го смъкна на земята. Невероятно. ”

Друг преминаващ свидетел водач, наименуван Аранча Ломбас, сподели пред локален вестник: „ Той хвърли главата по мен, откакто се изпречи пред мен. Той държеше главата в ръката си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР