Мъж, борещ се с изтощителен случай на екзема, разказва за

...
Мъж, борещ се с изтощителен случай на екзема, разказва за
Коментари Харесай

Мъж с най-тежкия случай на екзема в Обединеното кралство беше вързан за вкъщи и не можеше да мига, без да кърви

Мъж, борещ се с уморителен случай на екзема, споделя за своя опит в опит да помогне на други, страдащи от същото положение.

По време на пътешестване до кожните лекари, Брадли Малън от Белфаст, Северна Ирландия, откри, че има най-тежкото положение на кожата в страната. 26-годишният споделя, че се бори да мига без кръв или гной да тече по лицето му, и с цел да утежни нещата, екземата му е оказала доста въздействие върху професионалния му живот. Болката му доближи толкоз високо равнище, че той беше оставен у дома в продължение на осем месеца, което не му даде различен избор, с изключение на да напусне работата си в нескончаем отпуск по болест като държавен чиновник.

Въпреки че е доста персонален човек, Брадли има взе смелото решение да показа опита си, надявайки се, че разказването на най-лошите му моменти може да даде на другите сили да продължат да се борят с екземата си. В изявление за Belfast Live той сподели: „ Сърбех непрекъснато 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, до момента в който тялото ми не беше по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР