Мъж беше осъден днес на 9 години затвор в Германия

...
Мъж беше осъден днес на 9 години затвор в Германия
Коментари Харесай

Педофил държи момче в плен 2 години

Мъж беше наказан през днешния ден на 9 години затвор в Германия за тежки полови издевателства над младеж, който инцидентно бил открит в стенен долап в дома му две години след изгубването си, съобщи Франс прес.

Намирането на момчето през 2019 година стъписа цяла Германия и подсети за случая на Наташа Кампуш - австрийска тийнейджърка, държана от похитителя си 8 години преди да успее да избяга през 2006 година

Съд в западния немски град Бохум осъди педофила Ларс Х. на 9 години зад решетките, само че му лиши правото да подаде молба за условно освобождение, което на процедура, според немското законодателство, го осъжда на пожизнен затвор.

46-годишният мъж бе приет за отговорен по обвинявания в полово малтретиране на Марвин К., който държал в дома си от средата на 2017 година досега, когато инцидентно момчето било намерено през декември 2019 година

Проблемно дете, изпратено в пансион за малолетни, Марвин К. изчезва през юни 2017 година, когато е бил на 13 години. Тийнейджърът е открит в дома на Ларс Х. в западния град Реклингхаузен, укрит в долап, по време на полицейско претършуване по съмнение за владение на нецензурен материали.

По време на досъдебното произвеждане Ларс Х. признал, че е имал полови контакти с Марвин К., само че твърди, че те били по самодейност на момчето.

Марвин е бил поканен да свидетелства по делото при закрити врата. След като бил открит в дома на педофила, той е настанен в в профилирано заведение за приемане на психическа помощ.

В интервала преди момчето да заживее в неговия дом, педофилът му давал пари и цигари.
Тъй като следствието на изгубването на Марвин било в застой, майката и сестрата на младежа отправили молба към евентуални очевидци в известното предаване " Aktenzeichen XY ", което се пробва да позволи случаи на хора в неопределеност, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР