Магистрали с нови именаПравителството реши да създаде нова магистрала. Такова

...
Магистрали с нови именаПравителството реши да създаде нова магистрала. Такова
Коментари Харесай

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 28 декември

Магистрали с нови имена

 02_01 Правителството реши да „ сътвори ” нова автомагистрала. Такова ще е трасето от столицата към сръбската граница. Аутобанът ще включва Северната скоростна дъга и продължението на пътя от София към Калотина. Все още не е ясно дали водачите ще би трябвало да си купуват електронна винетка или да заплащат тол такса след средата на другата година за прекосяване по тази права от софийския околовръстен път.

Застраховките нарастват следващата година

 15-1 Имуществените застраховки ще нарастнат следващата година поради концепцията те да бъдат обложени с налог „ Градушка ”. Това съобщи пред “Труд ” основният секретар на Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) Нина Колчакова.

Ще оцелее ли Тръмп – честният?

 11-01 Тръмп е жертва на пълзящ прелом, почнал ведната след встъпването му на власт преди 23 месеца. Дали импийчментът ще успее – не е несъмнено. И двете страни имат своите секрети ходове. Но превратът го спъва в работата му всяка секунда, разяснява Валентин Хаджийски.

Хилядолетният Пловдив в предишното на България

 14-01 След броени дни един български град поема ролята на културна столица на Европа за 2019 година. Разположен в плодородната равнина на Марица, в директно съседство с красивата планина Родопи, Пловдив е един от най-древните градове освен в България. Неговото изключително обаяние е изкушавало четката на не един художник, въображението на поети и музиканти… Анализ на проф. Пламен Павлов за богатото културно завещание и предишното на града.

Герой по заменяне

 32_1 Благовест Бенишев с портрет на новия министър на защитата на Съединени американски щати Патрик Шанахан.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР