Магическата книга има съвет за вас! В интернет има най-различни тестове.

...
Магическата книга има съвет за вас!
В интернет има най-различни тестове.
Коментари Харесай

Изберете магическа книга и разберете какъв съвет има за вас!

Магическата книга има съвет за вас!

В интернет има най-различни проби. Някои от тях дълги с огромен брой въпроси, а даже и да се опитате да отговорите на всички, не постоянно получавате приемлив резултат.

Има проби, при които, като стигнете доникъде и желанието да довършите теста изчезва от единствено себе си.

Днес ви предлагаме да извършите в действителност забавен тест, който ще опише обстановката на живота ви сега, а също и леко ще повдигне булото на бъдещето. Има няколко вълшебен книги пред вас и добра вълшебница. Това са положителни книги, които носят шанс и разцвет.

Дори и просто съзерцанието на тези книги е в положение да усъвършенства живота ви към по-добро.

Изберете книгата, която ви харесва най-вече!

Книга номер 1

Време е да употребявате мозъка си, с цел да извадите на повърхността вътрешните си блокажи. Ако желаете да постигнете нещо, не мислете, че го нямате. Представете си, че към този момент го имате. Създайте изображение на това, което желаете. Изпълнете го с сила и жизнеспособност. Помислете за всички елементи, пробвайте се да видите картината допустимо най-ярко. Мисълта е материална и когато изображението ви най-сетне се оформи, то ще се трансформира в самостоятелна жива единица, която ще откри опция да се въплъти в действителността.

Ако ви е мъчно да си визиите какво желаете, можете да нарисувате каквото желаете и да поставите картината на видно място. Използвайте комфортен и наличен метод за визуализация и желанието ви ще бъде изпълнено. Но не забравяйте, че не трябва да се привързвате към нищо прекомерно, в противоположен случай фантазията ви ще се сбъдне мъчно. Отнасяйте се към този способ като към игра и не забравяйте да благодарите на ориста за всичко, което получавате.

Книга номер 2

Може би сега се случват по-важни събития, в сравнение с наподобява на пръв взор, само че в този момент може да бъдете изцяло спокойни за изхода от обстановката. В близко бъдеще всичко ще бъде решено от единствено себе си и всеки, който е замесен в тази обстановка ще остане задоволен. Вие сте на кръстопът. Направете своя избор съгласно това, което ви споделя вътрешният ви глас. Не се асоциирайте със остарялата система от убеждения, отървете се от всички ограничавания.

Не забравяйте, че самата Вселена ви поддържа. Сега е точното време за смяна към по-добро. Можете да постигнете огромен триумф. Движете се напред. Този път е безконечен. В центъра е безкрайността на Вселената. Днес имате достъп до него. Сега направете стъпки в вярната посока.

Книга номер 3

Вселената е живо създание. Ако поискате нещо и го получите, не забравяйте да благодарите. За реализация на желанието ви може би стотици ангели и светли духове са положили старания. Не забравяйте, че неналичието на признателност пречи на вашия източник на обилие. Искрената признателност, в противен случай, кара Вселената да продължи да работи във ваша изгода.

Не забравяйте също да благодарите на себе си и на другите за всичко, което вършиме. Благодарността не постоянно може да бъде изразена в една дума, само че наложително би трябвало да получите премия за своята работа. В противоположен случай ще загубите интерес към тази активност и ще изпаднете в незаинтересованост. Опитайте се да поддържате баланс – както във връзка с себе си, по този начин и във връзка с другите.

Книга номер 4

Сега е идеалният миг да вдъхнете живот на вашите фантазии. Огледайте се и попитайте себе си, живеете ли, по този начин както желаете? Ако не, пробвайте се да извършите позитивни креативен промени. Помолете вселената да ви покаже нова посока и бъдете отворени за нови хрумвания. Природата постоянно ни въодушевява. Седнете в градината или парка, разходете се по булеварда. Помислете за положителното и дано мислите ви да се движат свободно. Божествената мощ се пробва да ви води в нова посока. Слушайте вашия интуиция и поискайте помощ от други измерения. Позволете на Духа да ви води и пази. Изпитвате потребност да вдъхновявате хората. Но помнете, че не трябва да лишавате човек от свободата на избор.

Книга номер 5

Вълшебството е това, което оказва помощ да изживеете фантазиите си. Това е искра опция – опцията за знамение, което идва от сърцето. Обърнете внимание на всички прелестни неща, които ви обкръжават в всекидневието. Вие сте под въздействие на някои вълшебен сили, можете да употребявате тези вълшебен сили в интерес на себе си и другите. Помнете, че най-голямата магия и знамение е вашият живот и живота на вашите близки! Бъдете в положение да се насладите на даровете на Вселената и да бъдете признателни за всичко, което ви е обещано. Позволете на магията да донесе мир на душата ви и да отвори нови благоприятни условия. Изчистете себе си от страховете. Вселената се движи по свои закони. Всичко, което се случва в света, не е инцидентно, ние сме част от нещо по-голямо.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР