Магдалена Ангелова, голямата любов на шоумена Слави Трифонов, ще измести

...
Магдалена Ангелова, голямата любов на шоумена Слави Трифонов, ще измести
Коментари Харесай

Маги на Слави прецака Ани Владимирова

Магдалена Ангелова, огромната обич на шоумена Слави Трифонов , ще измести топ психоложката на риалити формати „ Фермата ”, научи HotArena.

Варненката ще има решителен глас при подбора на участници в новия сезон на аграрното предаване. Продуцентите Иван и Андрей решили да заложат на ново лице, с което да освежат формата. Освен това бюджетът им бил много по-ограничен.

В тв средите не е загадка, че Маги и нейният екип, който се състои единствено от още един човек, се съгласяват да работят на много по-ниски цени . Владимирова е неизменима част от съвсем всеки огромен ефирен план и към този момент е втръснала на феновете.Участвала е допълнително от 20 тв формата, измежду които са „ Биг брат ”, „ Фермата ”, „ Цената на истината ” и „ Островът на изкушението ”. Ани бе основно настоящо лице във формата „ Истински истории ”, който бе учреден на същински проблеми от практиката й като психолог. За разлика от нея Маги има напълно непретенциозен опит. До в този момент е взела участие единствено в една продукция - втория сезон на „ Женени от пръв взор ”, само че отнесе много отрицателни мнения в обществените мрежи.  

Любопитен факт е, че и двете са приключили логика на психиката в Софийския университет, само че с съвсем 20 години разлика. Владимирова има тапия и по педагогика с втора компетентност история. Успехите й в другите области на логиката на психиката са безспорни. Нейната стратегия за промоция на психологичното здраве при деца от 6 до 11 години и до момента се употребява в някои учебни заведения. Тя е първият специалист, който основава електронната терапия.

Първоначално Маги почнала висшето си обучение в родната Варна, само че поради връзката си със Слави се преместила да учи в Софийския университет.

Дългокосата русокоска има надалеч по-скромен опит в работата с клиенти, само че за разлика от Ани има издадена книга „ Възможно благополучие ”.  Любимият й откъс е: „ Щастието е парфюм, с който първо би трябвало да напръскаш себе си и чак тогава да избереш с кого да споделиш аромата ”. Извество време Маги работеше дружно със скандалната сексоложка Наталия Кобилкина, само че избра да гради независима кариера.

Преди 20 години Маги Ангелова стана известна единствено за една нощ, откакто Слави Трифонов й се изясни в обич на финалния концерт на предаването „ Хъшове ”. Единствено най-близките му другари били отдадени в драмата, че е зарязан от варненката.

„ Искам да благодаря на фамилията ми, че ме поддържа в тези сложни моменти, желая да благодаря и на Маги, по тази причина че изтърпя тежкия ми темперамент толкоз дълго време ”, разгласи шоумена и призна, че поради любовта си към Маги ще стане непрофесионалист за 2 минути и ще наруши сюжета. „ Голямата обич си отива, с цел да остави вярата, че един ден отново ще се върне ”, разчувства феновете си той.

Обяснението в обич пред цяла България тогава даде резултат и Маги се върна при него.

„ Когато чух  любовните му думи, когато видях сълзите му, помислих че съм неповторима, тъй като бяхме на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих ”, призна по-късно психоложката. Любовта сред двамата пламва след състезанието „ Мис България ” през 1997 година Дългия бил в журито, а Маги стигнала до третото място, само че Трифонов бил удивен от нея. Уви, след прочувственото слово по време на концерта Маги и Слави се събраха, само че за малко.

След раздялата си с нея Дългия по този начин и не съумя да срещне жена, която да измести от сърцето му огромната му обич. Днес съдбовната хубавица е задомена за непосредствен другар на Слави – предприемача Елисавет Ъков, на който роди щерка Ангела, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР