Мафията си поиска държавата. Мафията безцеремонно иска да удари върха

...
Мафията си поиска държавата. Мафията безцеремонно иска да удари върха
Коментари Харесай

Гюров: Мафията безцеремонно иска да удари върха на парламентарната ни република

Мафията си изиска страната. Мафията безогледно желае да удари върха на парламентарната ни република - Народното събрание. Това съобщи ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров по време на дебата по желаната оставка на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Мафията прави днешния съдбоносен ход за дестабилизиране на страната. Едно е ясно - става дума за пари. Това е показна офанзива против индивида на един от най-високите постове в страната, сподели председатрелят на ПГ на Политическа партия, определяйки поисканата оставка като " почистване на сметки ".

Андрей Гюров съобщи, че Никола Минчев е страж на политическия морал и като най-младия ръководител на Народно събрание, управлява Народно събрание с чест и е един от най-успешните ръководители.

Македонският сюжет е подправен. Няма никакви секрети сделки, всичко е небивалица на индивида от диванчето, който искаше да продаде националния интерес против спогодба за отпадане на визите за българите за Съединени американски щати, сподели Гюров от парламентарната естрада.

Гласуването на оставката на Никола Минчев е тест. Днес мафията ще си преброи гласовете в залата, сподели още Андрей Гюров. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР