Мадрид е от онези градове, в които ми се иска

...
Мадрид е от онези градове, в които ми се иска
Коментари Харесай

Мадрид е град, в който ми се иска да съм красива

Мадрид е от тези градове, в които ми се желае да съм красива. Да нося пола с кормила, разпусната коса с цвете в нея и непрестанно да съм усмихната. Просто по този начин му подхожда на този град с неговите сантиментални здания с балкончета и комплицирани орнаменти, необятни тротоари и площади с оркестри и несъмнено, хубави мъже. И по този начин се случи, че този път отидох в Мадрид и в действителност се върнах по-красива.

Ние, Момичетата от града, гостувахме на Yotuel в Мадрид заедно с други блогърки и влогърки от цяла Европа и даже от Африка. Впрочем точно блогърките от арабските страни по брега на Африка са най-интересни – пъстри, мощно гримирани и наперени като пауни – в патриархално общество като тяхното жена без самочувствие и мощен темперамент надали би могла да се занимава с нещо сходно.

Yotuel е компания с над три десетилетия зад тила си – и това е повече фамилна, в сравнение с бизнес история. Две сестри стоматолози и един брат стартират да вършат това, от което схващат и което обичат – артикули за избелване на зъбите и орална хигиена. Като се замисля, по този начин стартират множеството сполучливи истории в бизнеса – Есте Лаудер, Хелена Рубинщайн, Елизабет Арден. И въпреки че Yotuel към този момент няма този мащаб, не е инцидентно, че основателите му свързват работата си с думата " пристрастеност ", а преводът на името им – " АзТиТой " – ги свързва в едно с клиентите им.



На дребна улица в центъра на Мадрид, в остаряла постройка в жанр ар нуво с великолепно предверие се намира клиниката на Yotuel. Именно там стартира смяната. Първата фотография, която се вижда на масичката до вратата, е на кралското семейство и е с подпис – в Испания няма по-висока рекомендация. Изненада, само че в тази влиятелна мадридска стоматологична клиника работи и зъболекарка българка. Казва се Нина, усмивката й е бяла-бяла и точно тя ми изясни в детайли какво следва.

Признавам, че в никакъв случай не съм избелвала зъбите си – нито при стоматолог, нито вкъщи. Струва ми се, че тези процедури основават дискомфорт, а и кой обича да върви на ортодонт в допълнение?! Същевременно съзнавам, че с възрастта зъбите потъмняват, че единствено разчистване към този момент не е задоволително и че бялата усмивка е най-хубавата визитна картичка. А аз се усмихвам доста.

Нина ми изясни, че най-важното за продуктите на Yotuel е това, че не са абразивни, не нервират венците и съдържат ксилитол, който пази от кариес. Теорията е едно, само че и на процедура мога да потвърдя, че след процедурата, която трае 45 минути и не е дискомфортна с нищо друго с изключение на с дълготрайно седене на стола, нямах безусловно никакви други странични резултати с изключение на по-белите зъби.

И малко вътрешна информация: Нина ми сподели (на български, с цел да не разбере никой наоколо), че мощно предлага домашното избелване. Това е все едно да се съпостави солариумът със слънчевите бани – задоволително ясно обяснено, нали по този начин. С други думи, взех си и комплект за избелване вкъщи.



И в този момент следва матадорът Оскар. За нас, хората отвън Испания, е мъчно да си представим култа към тореадорите и матадорите в тази страна. Може би е нещо сходно на почитта към огромните спортисти или артисти, само че битката с бикове е смъртоносна и това е нещо, което постоянно помнят и мъжете на арената, и публиката им. Матадорът Оскар, обичан клиент на Yotuel, непрестанно ухилен, ужасно магнетичен мъж, ни описа, че бикът е доста мъдро животно. Той показа: " На арената ние с бика сме в непрестанен разговор – аз му приказвам от самото начало и би трябвало да го победя. Той ме следва, тъй като ме схваща, не тъй като държа червен плащ. "



Плащът е в действителност цикламен, а дрехата на Оскар е необикновено избродирана и извънредно тежка – помолих го да я облека за проба.

Днес Оскар е модел, артист и татко, кариерата на арената е зад тила му. Той е единствено един от многото клиенти или просто фенове на Yotuel, които в някакъв миг от живота си са достигнали до концепцията за смяна. И тази смяна ги е предиздвикала да се усмихват по-често, с по-бяла усмивка. Наистина оказва помощ – усмихнете се!

Благодарим на Yotuel за пътуването до Мадрид
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР