МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Върховният съд на Уисконсин в сряда

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Върховният съд на Уисконсин в сряда
Коментари Харесай

Върховният съд на Уисконсин отказва да изясни границите на окръга за потенциални избори за отзоваване

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Върховният съд на Уисконсин в сряда отхвърли да предложи изясненост по отношение на това какви граници на законодателните окръзи би трябвало да се употребяват за евентуално отзоваване избори, търсени от поддръжници на някогашния президент Доналд Тръмп, ориентирани към ръководителя на републиканското заседание.

Усилията за отзоваване на ръководителя Робин Вос наподобява не са събрали задоволително годни подписи, с цел да провокират избори. Но Избирателната комисия на Уисконсин изиска от Върховния съд да обясни какви карти би трябвало да се употребяват за всяко отзоваване или специфични избори, които се организират преди ноември, когато влизат в действие новите карти.

Съдът, с единомислещо решение, означи, че през декември е постановил, че настоящите тогава законодателни карти са противоконституционни и не разрешават бъдещото им потребление. През февруари губернаторът от Демократическата партия Тони Евърс подписа законовите карти, които той предложи да бъдат признати от следеното от републикан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР