МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Дело за открити архиви срещу бившия

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Дело за открити архиви срещу бившия
Коментари Харесай

Дело срещу бившия съдия от Върховния съд на Уисконсин бе прекратено, след като тя предаде архиви

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Дело за открити архиви против някогашния основен арбитър на Върховния съд на Уисконсин Пейшънс Рогенсак беше прекъснато във вторник, откакто Рогенсак съобщи всички документи, които тя е обвързвано с нейната работа по следствие на възможен импийчмънт на настоящ арбитър.

Нито един от записите, които Рогенсак показа по-рано този месец, не хвърля светлина върху съвета за импийчмънт, който тя в действителност е дала на ръководителя на републиканското заседание Робин Вос. Вос сподели, че е приказвал с Рогенсак по телефона по отношение на импийчмънта на арбитър Джанет Протасевич и отхвърли да каже какъв е бил нейният съвет. Рогенсак също не е споделила какво е споделила на Вос.

Други двама някогашни съдии, Вос, определени за рекомендации, Дейвид Просър и Джон Уилкокс, и двамата бяха посъветвани да не бъдат импийчмирани.

Либералната наблюдателна група American Oversight съди Вос, Просер, Уилкокс и Рогенсак, с цел да получи всички записи, свързани с възможния импийчмънт. Групата също по този начин т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР