Мадисън Кийс се наслаждава на най-добрия си тенис при тазгодишното

...
Мадисън Кийс се наслаждава на най-добрия си тенис при тазгодишното
Коментари Харесай

Домакините ликуват: Кийс съкруши шампионката от Уимбълдън и оформи топ 4 на US Open

Мадисън Кийс се любува на най-хубавия си тенис при тазгодишното издание на Откритото състезание на Съединени американски щати и изцяло справедливо се трансформира в последната полуфиналистка в Ню Йорк. Американката, която е някогашна подгласничка на US Open, в хода на днешния ден изнесе следващия си рецитал на корта и постави завършек на серията от 11 следващи победи в Големия шлем на шампионката от Уимбълдън - Маркета Вондроушова, като пречупи съпротивата ѝ по-късно над час игра - 6:1 6:4.

По този метод международната номер 17 се причислява към Коко Гоф, Каролина Мухова и Арина Сабаленка във финалната четворка на Откритото състезание на Съединени американски щати, като точно против последната от изброените ще спори за място в мача за трофея, търсейки реванш от нея за провалянето си в четвъртфиналите на Уимбълдън.

Стартът на дуела бе напът да се трансформира в цялостен фарс за домакинската представителка, на която ѝ се наложи да отразява брейкбол в дебютното си подаване, въпреки и да поведе с 40:0, само че след това показва здрави нерви и оцеля. Оттам насетне Кийс подвигна оборотите и стартира ловко да пресира чехкинята с голяма дълбочина в ударите си, преди да приключи с уинър от форхенд, като този ѝ тактически план се оказа без противопоставяне от страна на международната номер 9 и с едвам един изгубен гейм в границите на откриващия сет, то 17-ата сложена направи първата крачка към успеха.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР