М3 Communications Group, Inc. спечели специална награда в категорията Най-добра

...
М3 Communications Group, Inc. спечели специална награда в категорията Най-добра
Коментари Харесай

M3 Communications Group, Inc. със специална награда от PRWeek в категория „Най-добра PR агенция в Европа“

М3 Communications Group, Inc. завоюва специфична премия в категорията „ Най-добра организация в Европа “ в интернационалния конкурс PRWeek Global Awards 2021. Компанията получи оценката „ Highly Commended “ (бел. ред. – „ Силнo предложена “) за сполучливото си развиване през предизвикателната 2020 година Въпреки компликациите на пандемията М3 Communications Group, Inc. осъществя редица сполучливи планове, показа нови услуги в отговор на променената бизнес действителност и разшири портфолиото си с 10 нови клиента.

Компанията завоюва оценката „ High Commendation “ в конкуренция с още четири организации от цяла Европа. PRWeek Global Awards на едно от най-авторитетните PR издания в света PRWeek е измежду най-престижните състезания в информационната промишленост. Победителите се избират от жури, формирано от специалисти в сектора.

„ Тази премия е самопризнание освен за нашата компания, само че и за PR бизнеса в България. PRWeek е емблема за информационната промишленост по целия свят и за нас е същинска чест да бъдем оценени на толкоз високо интернационално равнище. Това, което най-вече ни радва, е, че оценката регистрира достиженията ни през една извънредно необикновена и сложна година, от която ние излязохме още по-силни и доказахме, че сме експерти, без значение от събитията. Благодаря на целия ни екип за напъните и отдадеността “, разяснява Максим Бехар, създател и изпълнителен шеф на М3 Communications Group, Inc.

Компанията се показва извънредно сполучливо на PRWeek Global Awards за втора поредна година. През 2020 година М3 Communications Group, Inc. се класира на второ място в категорията „ Най-добра организация в Европа “, а Максим Бехар бе разгласен за „ Най-добър PR експерт в Европа “.

M3 Communications Group, Inc., сътрудник за България на водещата международна PR компания – Hill+Knowlton Strategies, част от WPP Group, обезпечава необятен набор от услуги в региона на обществените връзки – информационни тактики, връзки с медиите, спешен мениджмънт, цифрови услуги и услуги в областта на обществените медии, маркетингови концепции, медия мониторинг, уеб и други Основателят на компанията и изпълнителен шеф Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в региона на обществените връзки и е международно приет като специалист по връзки. Компанията е притежател на десетки интернационалните и локални награди: 3 пъти Агенция на годината в България - 2011, 2016 и 2018, най-хубава консултантска компания в Източна Европа за 2012 съгласно The Holmes Report, най-хубава PR компания в света съгласно The Stevie Awards и доста други.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР