Люти скандали и заплахи срещу най-умната участничка в Ергенът“. Сексапилната Гергана

...
Люти скандали и заплахи срещу най-умната участничка в Ергенът“. Сексапилната Гергана
Коментари Харесай

Скандалите с участничките от Ергенът не спират и след предаването! Гергана: Много ги е яд

Люти кавги и закани против най-умната участничка в " Ергенът “. Сексапилната Гергана Стаменова е брутално изхвърлена от групата на кандидатките за сърцето на Виктор Стоянов във Вайбър. Това стана ясно от стори, което певицата показа с почитателите си в обществените мрежи.

" И да ме махнете си оставате същите злобита /говоря за 4/5 " мацки “ съответно! Много ги е гняв... изяждат се “ – споделя Гери Стаменова в едно от сторитата си в Инстаграм. 

Певицата е залята от мнения на правилни свои почитатели, които се надпреварват да я пазят от нападките на Людмила и Виктория. По думите на Гери профилите на Дениз и Виктория в една от най-влиятелните мрежи са блокирани, с помощта на антифенове, които дотолкоз не ги харесват, че са ги докладвали на админа, написа Hotnews.bg

Въпреки обидата, Гери продължава да е доброжелателна и да не атакува със злобни мнения нито една от съучастничките си в " Ергенът “.

" Болно ми е, тъй като с Викторя се познаваме от дълго време, работили сме в общ моделски план и даже се надявах да се сближим още повече в реалити-формата. Нито една неприятна дума не съм споделила за нея, Дениз или Люси. Очевидно не могат да преглътнат обстоятелството, че мен не ме заливат почитателите с мнения, за това какъв брой съм злобна. Даже в противен случай “, кава през сълзи Гери.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР