Люси Иларионов е в паника. Режисьорът на чалга хитове отслабна

...
Люси Иларионов е в паника. Режисьорът на чалга хитове отслабна
Коментари Харесай

Ад в поп-фолка: Люси Иларионов загуби битката

Люси Иларионов е в суматоха. Режисьорът на чалга шлагери отслабна фрапантно след интервенцията на стомаха, само че в този момент още веднъж се е ошишкал. И към този момент е пуснал огромно шкембе, написа в. „ Уикенд ”.

Режисьорът е на път да изгуби борбата с килограмите, тъй като си е върнал огромна част от предходното си тегло. Той е налял още веднъж телесна маса, видяха репортерите на изданието.

Преди четири години Люси Иларионов одобри фрапантна крачка към свалянето на килограмите и за опазване на здравето си.

Той мъчно се движеше и си докара куп съществени заболявания поради наднорменото си тегло.

Затова хвана самолета за прилежаща Турция и дебаркира в елитна клиника, с цел да се подложи на нужна интервенция.

В болничното заведение мастити хирурзи изрязаха огромна част от стомаха му. След като мина и курс на рехабилитация, той се върна в родината.

Вследствие на интервенцията Люси Иларионов не можеше да приема огромни количества храна и отслабна фрапантно, и скоростно.

Операцията струваше на режисьора 10 000 евро и най-малко първоначално имаше необикновен резултат.

В един миг Люси доближи заветните 90 кг, само че от внезапното намаляване кожата му увисна като на доста възрастен човек.

В последно време обаче Иларионов още веднъж повишава габаритите си и към този момент е чукнал 120 кг.

„ Тъй като стомахът е мускул, след 6-8 месеца към този момент има естествен размер. Хубавото е, че в него се намират и рецепторите за апетит.

След като са изрязали огромна част от този орган, през идващите месеци не се изпитва апетит, а това оказва помощ в допълнение за свалянето на килограми ”, обясняваше след интервенцията режисьорът.

Но в този момент Люси Иларионов отново се е ошишкал, а дали това ще продължи или не, единствено бъдещето ще покаже. Близките му се молят бедата от предишното да не го застигне още веднъж и да не се наложи отново да легне под ножа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР