Люси Дяковска е лудо влюбена в закръглена брюнетка и вече

...
Люси Дяковска е лудо влюбена в закръглена брюнетка и вече
Коментари Харесай

Люси Дяковска Залюби Дебеланка, Забрави За Камелия

Люси Дяковска е бясно влюбена в закръглена брюнетка и към този момент не крие възприятията си. Репортер  засече влюбената двойка по столичния бул. „ Княз Александър Дондуков “, където мацките се разхождаха с двете кучета на певицата. Лесбийките нахълтаха ухилени в публичен паркинг, с цел да се яхнат на колата на певицата и да изчезнат по своите си каузи.

Люси изглеждаше доста щастлива до новата си половинка, която гледаше с боготворене плевенчанката, която е неразделна с домашните си любимци, държеше на каишка шпаньола Мели и второто си четириного. Лъчезарната изпълнителка от години е мощно привързана към песовете и ги мъкне на всички места със себе си. Сега обаче мъниците ще би трябвало да разделят вниманието й с новото пухкаво гадже, написа „Уикенд“

Еднополовата обичана на червенокосата певица е нисичка брюнетка, леко пълничка, само че за сметка на това усмихната и лъчезарна. Хормоналните промени около влюбването явно се отразяват добре на Люси, тъй като 42-годишната изпълнителка бе очевидно отслабнала.

Вокалистката на „ Ноу Ейнджълс ” в никакъв случай не е била цялостна, само че в този момент безусловно е станала кожа и кости, изключително на фона на интимната си партньорка. За безгрижната разходка Люси бе избрала ежедневни дънки и тениска, прясното й гадже също се носеше неглиже, само че в по-тъмни цветове.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР