Люпко Петрович иска втора победа от ЦСКА-Сф, който утре гостува

...
Люпко Петрович иска втора победа от ЦСКА-Сф, който утре гостува
Коментари Харесай

Люпко Петрович иска втора победа от ЦСКА-Сф срещу Осиек

Люпко Петрович желае втора победа от ЦСКА-Сф, който на следващия ден гостува на хърватския Осиек в реванш от втория кръг на Лига Европа. " Червените " завоюваха първата среща с 2:0 преди седмица, а сръбския им треньор счита, че може за повторно да надделеят над родния му клуб. Петрович е безапелационен, че отборът му ще играе единствено и само за победа, без никаква предумисъл да пази нежната си преднина.
" Радвам се, че след толкоз години още веднъж съм в Осиек. Трябва да излезем на терена с настройка да победим. Ако играчите излязат с настроението да не позволен гол, няма да можем да продължим. Трябва да създадем всичко допустимо да играем нападателно”, разгласи Петрович на формалната конференция.
„ Играчите би трябвало да са храбри, да не се плашат и да не ги тормози ситуацията на стадиона. Осиек е тим, който заслужава почит. Има доста положителни играчи в центъра, отбелязал съм си унгарския футболист Ласло, който е и национал на страната си. Може би Осиек има тримата най-хубави стопери в Хърватия. Със сигурност чакам, че ще имаме проблеми, би трябвало да сме смели и да влезем твърдо в самия мач ", сподели още сръбският експерт.

" Пинто беше болен преди първия мач с Осиек и по-късно стартира да тренира. Моята преценка е, че за този дуел още не е подготвен. Занев тренира през вчерашния ден и през днешния ден, а на следващия ден преди срещата ще забележим какво е неговото положение. Трябва да сме подготвени да променяме тактиката, тъй като Осиек ще се опита да стигне до резултат, който е добър за тях. Ние ще би трябвало да знаем по какъв начин да отговорим на тази смяна.

В нашия тим няма основни играчи. Няма някой, от който да зависи целият тим. В последните два мача се оказа, че Евандро е значим, само че това не значи, че във всеки дуел ще е по този начин. Важното е по какъв начин играе тимът. Моето мнение е, че не са единиците, който вземат решение играта на отбора. Не сме упражнявали осъществявания на дузпи. Ако някой може да бие - може, в случай че не - няма да се научи с една подготовка. Ние поради дузпи изгубихме и купата. Всеки резултат, с който ще преминем напред, ще е добър ", заключи Петрович.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР