Люпко Петрович е достатъчно солидно доказана величина в света на

...
Люпко Петрович е достатъчно солидно доказана величина в света на
Коментари Харесай

Люпко, как можа?! Левски не е в криза, това е фалшива новина!

Люпко Петрович е задоволително солидно потвърдена големина в света на най-популярната игра, с цел да разреши да споделя свободно личното си мнение.

Подобно на средствата за всеобща информация, огромният експерт употребява правото да показва персоналната си позиция.

Той стана следващият, който в последните няколко години си разрешава в прав текст да съобщи, че на " Герена " нещата " не са добре ".

 Люпко Петрович: В Левски в този момент няма положителни хора, неприятни индивиди са...
Люпко Петрович: В Левски в този момент няма положителни хора, неприятни индивиди са...

" Няма атмосфера на " Герена "

Поредният, който прикани за връщането на Наско Сираков в клуба. Поредният, който основателно подкани напусналите прибързано кораба, да аргументират това си решение.

Лесно е, когато би трябвало да подлъжеш някого да пристигна и " да оказва помощ ". Но лека-полека той става неуместен, когато остане без поддръжката, с която се е употребил при идването си в дадения клуб.

 Снимка 255946
Източник:

Петрович стартира с победи в Левски . И продължи още веднъж с триумфи. Но внезапно се получи по този начин, че футболът му не беше задоволително атрактивен. Люпко бе в допълнение застарял от дадени персони. Те обявиха изрично, че стилът, който той постанова на " Герена " лъха на архаика. Древна. Въпреки следващите победи и вдигнатия морал като цяло в тима. Това не беше от голяма важност .

И експертът се видя заставен да си тръгне. Отново към чужбина, а по-късно назад в България, при господин Гриша Ганчев. По познатата скица. И през това време успехите му не стопираха, макар че беше на... избрана точка от футболната география. Той потвърди, че остарелият му, предвидим, по думите на неговите критици жанр, си остава все по този начин сполучлив.

 Снимка 234471
Източник:

Лош Люпко!

Как може да си разрешава да споделя, че Левски не е добре проведен клуб ? Как може да ругатни даващите благо и драго за " синята " концепция персони в клуба, наричайки ги " неприятни индивиди " ?

Фалшива вест е това!

И Наско се е объркал , в най-силното си изявление в последните години! И той не е наясно, а единствено приказва празни приказки, с цел да го върнат на " Герена ". Че е разкъсан. Има потребност от напрежение и още едно припадане. И ново утежняване на здравословното положение. Заради това ругатни - желае да му е зле. Да е в Левски, въпреки и тимът да не върви. Той не го обича същински и не знае какви са индивидите там... Не е наясно.

 Наско Сираков пред ТОПСПОРТ: В Левски 10 години надуват и пукат балона, тъй като не могат и не знаят!
Наско Сираков пред ТОПСПОРТ: В Левски 10 години надуват и пукат балона, тъй като не могат и не знаят!

" За какъв клуб приказваме, откакто до неотдавна нямаха косачка за тревата ", сподели Вълка

Мъри и той подправени вести популяризира! Не го е позор. А в това време си върви на риба с Краси и Стамен. Злословят срещу огромните хора на " Герена ". Тези, които доста ги боли, когато Левски пада. Когато нещата не вървят. Толкова, че чак от тъга отпътуват за някой остров. Далечен. Основават си тамошен Левкси, обличат личния състав в сини екипи и задоволяват личната си бохемска нужда от развлечение и хедонистично похранване на необятното си самочувствие.

 Снимка 332496

Левски? Ще се оправи. Не са му първите загуби това. Лудогорец няма за сефте да е с шампионската купа. Ще кажем отново, че от идващия сезон се оправяме . И минаваме по познатата скица - нов треньор, селекция от незнайни воини, а по-късно закъснение от първото място, уволняване на треньора, разлъка със звездите и така нататък

Докога? Ами до момента в който оповестяването в неплатежоспособност се трансформира от подправена вест в автентично положение на духа и морала. В реалност .


Още една компания изиска Левски да бъде разгласен в неплатежоспособност

" Сините " си имат неприятности с " Глобъл Мениджмънт " ЕООД на Николай Жейнов

Лош Люпко !

Лош Наско !

Лош Мъри !

Те са отговорните...

 Снимка 332495
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР