Люк Уолтън, който е старши треньор отбора от Националната баскетболна

...
Люк Уолтън, който е старши треньор отбора от Националната баскетболна
Коментари Харесай

Обвиниха Люк Уолтън в сексуално посегателство

Люк Уолтън, който е старши треньор тима от Националната баскетболна асоциация Сакраменто, е упрекнат в полово посягане против спортната кореспондентка Кели Тенант, оповестява TMZ Sports. Първоначално от информацията стана ясно, че хипотетичното закононарушение е било осъществено от Уолтън през сезон 2016-2017, когато той беше отпред на Лос Анджелис Лейкърс.

" Знаем за отчета и събираме спомагателна информация ", обявиха от Сакраменто Кингс. По-късно TMZ Sports промени историята си и писа, че хипотетичното закононарушение е било осъществено преди Люк Уолтън да поеме Лейкърс. От Лос Анджелис Лейкърс също излязоха със свое изказване.

" Този хипотетичен случай е станал преди той да поеме Лейкърс. По време на работата му при нас не е имало обвиняване. Ако имаше нещо, незабавно щяхме да уведомим НБА. Сега Люк Уолтън има контракт с различен тим и не можем да разясняваме повече ", обявиха от Лос Анджелис Лейкърс.

Докладът по случая съдържа резюме на юридическите документи, добити от TMZ Sports, сподели Кели Тенант. Тя познава Люк Уолтън от " няколко години ". Двамата се срещат в хотел Санта Моника през май 2017 година. По това време тя написа книга и събира информация за изданието. Тенант твърди, че след случая в хотелската стая Люк Уолтън продължава да я тормози устно и физически.

Все още не е известно каква парична сума търси Кели Тенант след хипотетичния случай, породен от Уолтън. Баскетболният експерт пое Лейкърс през 2016 година и напусна треньорския пост три сезона по-късно, без да класира тима в плейофите в НБА. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР