Люк Шоу призова съотборниците си от Манчестър Юнайтед да се

...
Люк Шоу призова съотборниците си от Манчестър Юнайтед да се
Коментари Харесай

Люк Шоу изтъква „неприемливата“ причина за лошата форма на Манчестър Юнайтед

Люк Шоу прикани съотборниците си от Манчестър Юнайтед да се уверят, че представянето им против Ливърпул през уикенда ще даде тона на представянето отсега нататък.

Малко хора си представяха, че Юнайтед ще завоюва резултат преди неделния мач против безконечния си противник на Анфийлд, само че тимът на Ерик загар Хаг се защитаваше безстрашно и взе точка, откакто удържа Червените до тъждество 0-0.

Холандецът се оказа под напън през последните седмици, откакто следи най-лошия старт на сезона на Юнайтед от десетилетия, а челната четворка към този момент наподобява огромно искане за тим, който към този момент е изгубил 12 мача във всички надпревари сезон. Но Шоу счита, че защитната резистентност, която Юнайтед сподели на Анфийлд, може да бъде повратна точка.

Когато беше помолен да сложи в подтекст мащаба на резултата от неделя, Шоу сподели на BetFred: „ Наистина значимо, изключително с резултатите, които имаме в последно време, допускайки доста голове. Да отида там, изключително като посетител на Анфийлд, какво се случи предходната г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР