Люк Литлър плени нацията - не само с опита си

...
Люк Литлър плени нацията - не само с опита си
Коментари Харесай

Във възрастовата загадка на Люк Литлър, `който изглежда на около 30` - `свидетелство за раждане до двегодишна брада`

Люк Литлър плени нацията - освен с опита си в дартс, само че и с изненадващата си възраст. Той възпламени сцената на Александра Палас през последните дни и беше единствено на една победа от това да стане най-младият международен първенец.

Но този път не беше писано да бъде по този начин, защото фантазията на 16-годишното момче за жалост приключи с проваляне от 28-годишния Люк Хъмфрис, който завоюва мечтаната купа с победа със 7-4. Люк обаче е окуражен за бъдещето и като се има поради нежната му възраст, има вяра, че това е единствено началото на звездната му кариера в спорта.

След като стана подгласник и получи премия от £200 000, той е убеден неговото време ще пристигна, казвайки: „ Спечелих шест игри тук, тъй че за какво да не мога да отида и да печеля седем тук след години? Натрупах доста опит и театрален опит, в този момент съм в топ 32, тъй че аз може да бъде във всичко.

„ Последните три до четири седмици бяха невероятни и в този момент просто нямам самообладание да се прибера вкъщи. Съжалявам, че не можах да дам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР