Людмила Костадинова, която нашумя с участието си в тв шоуто

...
Людмила Костадинова, която нашумя с участието си в тв шоуто
Коментари Харесай

Людмила от `Ергенът` изненадващо се появи в `Сатни богат`

Людмила Костадинова, която нашумя с присъединяване си в тв шоуто " Ергенът ", изненадващо се появи в ефира на bTV в предаването " Сатни богат ".

Въпреки че не съумя да завоюва сърцето на Виктор Стоянов, феновете ще я запомнят с колоритното ѝ наличие и парливия ѝ език, с който жегваше не една или две участнички в шоуто. 
                             

Брюнетката, чиито физиономии също ще останат като една от визитните ѝ картички, изведнъж цъфна измежду публиката на " Стани богат ", откъдето поддържаше майка си – Деница Костадинова.

" Тя мечтае за магистратура във военната академия, тъй като обича всичко да е под неин надзор. Определя се за безсмъртна, откакто 17 години е била шеф в международна верига за бързо хранене. В момента работи като управител в столичен медицински център. Омъжила се е още на 17, а щерка ѝ е същинска риалити звезда “, сподели при представянето ѝ водещият Михаил Билалов.

Той се обърна и към Люси в публиката. " Ти си тук с Людмила, която аз помня с израза " Няма логичност “. " Всъщност изразът е " Логика няма “, отвърна го кандидатката за сърцето на ергена.

Интересното е, че самата риалити героиня е взела участие и в друго предаване за познания от родния ефир – " Последният печели “ по Българска национална телевизия през 2020 г. 
                             

Нейната майка се показа почтено в играта, отивайки си с 2000 лева

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР