Любовта изглежда като нещо, което всеки може, но всъщност не

...
Любовта изглежда като нещо, което всеки може, но всъщност не
Коментари Харесай

Не си губете времето: 10 черти на мъжете, които са неспособни да обичат

Любовта наподобява като нещо, което всеки може, само че в действителност не е по този начин. Има хора, които просто не са способни да обичат същински. Зад това се крият редица скрити проблеми от предишното, от предходния опит, от детството, от разбиранията и личните настройки.
Ако се срещате с мъж, който ви се коства прекомерно недосегаем прочувствено или е враждебно надъхан към всичко и всички в близост, вероятността да е некадърен да обича, в това число и вас, е огромна.
Кои са признаците, че се срещате с мъж, който е некадърен да обича?
Ето и общите черти на тези мъже.

1. Той е женомразец и поставя дамите под общ знаменател.
Мъжът, с който се срещате или имате връзка непрестанно генерализира дамите, слага ги под общ знаменател и ги оприличава една на друга. Това е доста неприятен знак за вас, тъй като евентуално си имате алъш-вериш с човек, който не може да обича същински. Той търси под вола теле, вглежда се в отрицателното, слага себе си пред другите и намира единствено отрицателни черти, единствено и единствено да не си разреши да обича същински.

2. Има минало, обвързвано с изневери или принуждение.
Ако знаете, че той има мрачно минало, обвързвано с практикуване на принуждение без значение дали от него или е ставал очевидец на такива действия, или пък е изневерявал или са му изневерявали, това са червени знамена. Проследете ги, тъй като могат да са повода мъжът, с който се срещате да е изгубил способността да обича безкористно или безусловно.

3. Той има плитки разбирания.
Ако един мъж гледа всичко откъм повърхността и не вниква, не се задълбочава, това може да се отнася и до способността му да обича.

4. Използва хората и с лека ръка ги отхвърля от живота си.
Следете и за такива червени знамена. Ако ви прави усещане, че не е изчерпателен в връзките с другари, близки, сътрудници, някогашни партньорки, това може да подсказва, че не се привързва и не умее да изпитва дълбоки усеща към който и да е.

5. Той гледа на срещите като на договорка или спогодба.
Съмнително е и несъмнено е червен байрак, че той не може да обича и да се отпусне напълно до дъно, в случай че непрекъснато има искания към срещите ви. Държи се като че ли вършиме договорка, уговаря се, не желае да прави взаимни отстъпки, а всичко би трябвало да се случва по негов усет. Това е показателно за възможното му бъдещо отношение към връзката ви.

6. Праща ви голи фотоси или желае ваши.
Определено е подозрително, в случай че един мъж се интересува единствено от физическата ви страна. Ако той желае да му изпращате голи фотоси или ви праща свои, това е знак, че връзката ви евентуално е на повърхността и ще си остане там.

7. Той е егоцентрик или нарцис.
Трудно бихте могли да накарате мъж, който е нарцис и егоцентрик, да ви обича. Той ще слага единствено себе си постоянно преди всичко.

8. Той не поема виновност по никакъв мотив.
Мъже, лишени от дарба да поемат виновност или да си признават грешките, нормално са неспособни да обичат. Лишени от съпричастност и емпатия хора мъчно биха могли да обикнат същински и надълбоко друго човешко създание с изключение на себе си.

9. Той ви повтаря, че не е задоволително добър за вас.
Тази тактика постоянно се употребява от хората, които не са способни да обичат. Като ви убеждава, че не е задоволително добър за вас, той се пробва да ви държи настрани, тъй че да се защищити от задълбочаване на връзките.

10. Винаги има опрощение за всичко.
Какво можете да очаквате от човек, който постоянно има опрощение за всичко? Обстоятелствата в никакъв случай не са на негова страна. Проблемите не се случват по негова виновност. Причините, които ще изтъкне, с цел да се отбрани са безкрайни, а вие в никакъв случай не сте чули от него думи като „ скърбя “, „ сгреших “, „ извинявай “. Много по-лесно е другите да са отговорни, както да са отговорни и събитията, само че не и той. Такива хора са неспособни да обичат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР