Любовта е повече от лудост. Вплетени в нейната хватка, тя

...
Любовта е повече от лудост. Вплетени в нейната хватка, тя
Коментари Харесай

Любовта е съвършено проста и просто съвършена!

Любовта е повече от полуда. Вплетени в нейната хватка, тя те ката да видиш нещата от друга позиция и те кара да казваш неща, които нормално не би споделил.

Любовта е взаимни отстъпки. Тази седмица към този момент сте хапвали китайско, само че ти се яде още веднъж? Е, няма значение, ще си поръчате различен път, довечера може да сготвите нещо дружно.

Любовта е тиха. Тя значи да седите безмълвно в една стая и да ви е добре по този начин. Тя е откраднати погледи от единия до другия завършек на помещението и откровени усмивки, тъй като знаеш, че индивидът насреща те обича.
 Thinkstock
Любовта е да се въргаляте в леглото до обяд, да пръцкате и по-късно да обсъждате, че е можело да издадете много по-добър тон.

Любовта от време на време е скучна. Но пък има силата да прави и най-обикновените моменти невероятни.

Любовта не е единствено във физическото привличане. Любовта е страст.

Любовта е сложна. Трябва да работиш непрекъснато, с цел да береш плодовете ѝ и даже не спираш до там. Трябва непрекъснато внимание, с цел да бъде тя жива.
 Thinkstock
Любов е, когато си измисляте глупави прякори и даже ви е позор да се наричате по този начин пред други хора. Е, след време стартирате да си ги харесвате и се викате по този начин и по улицата.
 Място за живот: триместен разтегателен диван с лежанка VIMLE от IKEA Edna предлага Място за живот: триместен разтегателен диван с лежанка VIMLE от IKEA
Любов е, когато виждаш, че другите завиждат на това, което имаш, тъй като не е елементарно да го постигнеш.

Любовта не е да похарчиш 20 хиляди лв. за женитба. Или да решиш да ги спестиш за нещо друго и да се ожените в стеснен кръг. Любовта е просто да се желаете и да сте си задоволителни, без значение от всичко друго.
 Thinkstock
Любовта е избор. Любовта е смяна. Приемане на обстоятелството, че не постоянно ще има пеперуди в стомаха, само че пък постоянно могат да се завърнат, от време на време просто с една усмивка.

Любовта е да знаеш, че индивидът до теб може да се промени, само че ти си подготвен да обикнеш и смяната в него.

Любовта е елементарна, а точно в простичките неща намираме съвършенство!

Прочетете още:
Голямата обич не съществува Скъпа, не помни за оня простак! Понякога всичко, от което се нуждаем, е малко самота
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР