Любовта е едно от най-хубавите чувства на света. Но отдадем

...
Любовта е едно от най-хубавите чувства на света. Но отдадем
Коментари Харесай

Проблеми с интимността – от това най-много се страхува вашата зодия във връзката

Любовта е едно от най-хубавите усеща на света. Но отдадем ли се прочувствено на колегата, бързо ставаме уязвими. Това, което за някои зодии е напълно обикновено, за други се оказва същинско предизвикателство. Едно е несъмнено: всеки от нас има избрани опасения и страхове, когато става дума за сериозна връзка. Ето кои са те за обособените зодии.

1. Овен

Овните обичат да работят без да пита. Те избират да си вземат решение проблемите сами и не позволяват току-тъй хора до себе си. Боят се, че страстите ще ги създадат раними. Но тъкмо откритата връзка е ключът към щастието.

2. Телец

Когато Телецът се обвърже, то е вечно! Защото този земен знак най-вече ненавижда измененията. По тази причина е подготвен на всичко, с цел да задържи индивида до себе си. Не се опасявайте, от време на време измененията са за положително.

3. Близнаци

За Близнаците най-лоши са скуката и еднообразието. Те непрестанно са в придвижване и не ги свърта на едно място. Затова им е толкоз мъчно да построяват трайни връзки и да ги поддържат. Страхуват се, че може да пропуснат нещо по-добро.

4. Рак

Ракът постоянно демонстрира страстите си по-бурно, в сравнение с би му се желало. Разкрил ли е един път възприятията си, той, несъмнено, става уязвим. И извънредно се бои, че могат да го наранят, тъй като не се оправя добре с сходни удари.

5. Лъв

Във връзката не всеки път всичко върви безпрепятствено. Има спорове и различия и тъкмо това по никакъв начин не се харесва на Лъва. Би желал постоянно той да е правият и му е мъчно да изпуска контрола от ръцете си.

6. Дева

Девата се стреми да прави всичко вярно – най-много в интимната си връзка. Страхува се, че сътрудникът й ще престане да я харесва, в случай че не е 100 % съвършена. Затова постоянно се старае прекомерно и не оставя нищо на случайността. Това може порядъчно да изнерви колегата й.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР