Любовта е чувство, което обсебва хората. Когато се влюбим в

...
Любовта е чувство, което обсебва хората. Когато се влюбим в
Коментари Харесай

Съпругата на капитан Корадо Катани: Не искам повече да спя с дъртак

Любовта е възприятие, което завладява хората. Когато се влюбим в един човек, нас не ни интересува на какъв брой години е той или какво е общественото му състояние. Именно по тази причина се ражда изразът: „ За любовта граници няма “. Има доста двойки, които имат забележителна разлика във възрастта, само че това несъмнено не им пречи да се радват на взаимна обич, отдаденост и благополучие. Но от време на време, с течение на времето, хората си трансформират отношението към нещата, които в началото не са ги тормозили в една връзка, като възрастта да вземем за пример. В най-честия случай мъжът във връзката е по-възрастният, а брачната половинка е много по-млада.

Днес ви представяме точно една такава история. Става въпрос за артиста Микеле Плачидо, придобил популярност след емблематичната роля на комисар Корадо Катани. Той е на впечатляващите 71 години, а любовният му живот е бил много плевел. Първата му брачна половинка е актрисата Симонета Стефанели, която взе участие в „ Кръстникът “. Двамата имат щерка Виоланте. Интересното е, че сегашната му брачна половинка Федерика Винченти, която е на 36 години, е единствено 4 години по-млада от щерка му.

Любовта сред двамата пламва при започване на 21 век, когато Федерика е едвам на 19 години.

Въпреки възрастовата граница двамата се радват на любовта си и през 2006 година им се ражда наследник. Пет години по-късно двамата се женят. Съпругата на артиста обаче неотдавна обществено съобщи, че е „ доста мъчно да се спи с старец “, тъй като старостта пречела на любовта. Няколко дни след скандалното изявление на младата жена, тя се извини обществено за неуместното си изявление и съобщи, че на този стадий не обмисля да желае бракоразвод.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР