Любовта е чувство, което може да преобърне целия свят на

...
Любовта е чувство, което може да преобърне целия свят на
Коментари Харесай

Знаците на Зодиака: Как любовта може да промени живота ви?

 4534

Любовта е възприятие, което може да преобърне целия свят на индивида, правейки живота му ярък и цветен, или тъмен и посърнал. Всичко зависи от вас. Когато срещнете вашия човек, тогава любовта ще ви донесе доста позитивизъм и ще промени отношението ви към живота и към самия вас. Как може всеки знак на зодиака да се промени под въздействието на това необикновено възприятие?

1. Овен

Любовта ще ви избави от нуждата да бъдете първи във всичко. Ще се чувствате в сигурност и към този момент няма да имате предпочитание непрекъснато да потвърждавате нещо на други хора. Партньорът ви ще ви стимулира да бъдете по-добри, като по едно и също време ви одобряват подобен,  какъвто сте. Любовта ще ви накара да осъзнаете, че сте самодостатъчен човек.

2. Телец

Любовта ще ви помогне да се научите да вършиме взаимни отстъпки. Не в смисъл, че би трябвало да се примирявате с всичко, а по-скоро да разберете, че не всичко може и би трябвало да бъде единствено вашия метод. Вие ще осъзнаете, че да споделяте  живота си с някой различен не е просто изобретение на нов свят, а знание за себе си. Любовта ще ви научи да променяте нормалната си рутина.

3. Близнаци

Любовта ще ви накара да спрете непрекъснато да търсите нещо по-добро и да оцените това, което имате. Ще спрете да притеснявате от несигурността, и  ще можете да различите същинската си втора половинка в колегата. Любовта ще ви избави и от безконечната ви колебливост и мъчителни подозрения.

   рак и лъв

6. Дева

Любовта ще ви даде тази убеденост, която постоянно ви е липсвала. Вие ще повярвате в себе си, както в никакъв случай до момента, и това в действителност ще ви хареса. Ще започнете да се движите в посоката, която от дълго време желаете да вървите, и няма да се страхувате да го извършите.

7. Везни

Любовта ще ви накара да разберете кой сте в действителност. Ще осъзнаете, че връзката се състои от двама обособени индивида и макар че сте двойка, всеки от вас е  неповторима персона. Вие се превръщате в  изменящ се, грижлив човек, уважаващ личните си ползи и ползите на другите.

8. Скорпион

Любовта ще ви научи да се доверявате. Вие сте доста ревностен човек, и когато имате подозрения в някого, вие отказвате да дадете на колегата си още един късмет. Вие непрекъснато мислите, че другите хора ще ви навредят или излъгват, само че когато срещнете същинската обич, вашата ревнивост и съмнение ще изчезнат.

9. Стрелец

Любовта ще ви накара да осъзнаете, че връзките не са тежко задължение, тежест и ужасни отговорности. Можете да обичате човек, даже в случай че сте на разнообразни континенти. Не е нужно да сте физически дружно, с цел да сте близо един до различен. И в случай че това е същинска обич, тогава си заслужава.

10. Козирог

Любовта ще ви направи оптимистични. Имате податливост да виждате чашата на половина празна и се гордеете с практическата си и реалистична вероятност за света, само че любовта ще промени този ваш свят. Вие ще погледнете на живота по друг метод и повече няма да очаквате най-лошото. Сега ще имате очаквания и упования.

11. Водолей

Любовта ще ви направи уязвими. Страхувате се, че вашите усеща и страсти ще отхвърлен и изплашат хората, само че когато срещнете втората си половинка, към този момент няма да можете да ги възпирате. Ще разберете, че същинската обич приема уязвимостта, а  животът зад защитни стени няма никакъв смисъл.

12. Риби

Любовта ще ви накара да осъзнаете, че не можете непрестанно да криете  душата си. Доверието е нещо, за което би трябвало време, а любовта ще ви помогне да разберете това. Ще станете по-търпеливи и ще започнете да давате на колегата си повече време,  да разбирате и приемате освен него, само че и самите себе си.

soulpost

Още по тематиката:

Защо от вас си потеглят хора, които са ви се обяснявали в обич?

 

Защо хората ви изоставят – съгласно вашия зодиакален знак Според   зодията ни  ние имаме избрани преобладаващи черти, които ни вършат съвършен (или несъвършен) сътрудник за някого. Дали сте се…

Цялата публикация

Мистерията на Годишните цикли на любовта- нумерология

 

В развиването на нашите усеща, както и във всичко, което съществува на планетата, има цикли. Един цикъл е еднакъв на девет години. Човешкият живот е разграничен на цикли от по…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР