Любовницата на Владимир Путин – Алина Кабаева, се крие в

...
Любовницата на Владимир Путин – Алина Кабаева, се крие в
Коментари Харесай

US издание със сензация: Кабаева с 4 деца от Путин. В Швейцария са!

Любовницата на Владимир Путин – Алина Кабаева, се крие в Швейцария дружно с четирите им дребни деца, оповестяват източници на американското издание " Пейдж Сикс ".

" Докато Путин прави нападението над Украйна, атакувайки почтени жители и причинявайки бежанска рецесия, фамилията му се е прислонило в доста загадка и доста обезопасена хижа някъде в Швейцария – най-малко към този момент ", декларирал един от източниците.

38-годишната Кабаева, която е олимпийска шампионка по художествена гимнастика, имала четири деца от 69-годишния съветски водач, само че те в никакъв случай не са го удостоверили публично. Според източници двамата имат 7-годишни близначки, които са родени край швейцарския град Лугано през февруари 2015 година Твърди се, че имат и двама синове.

" Алина има две момченца и две близначки от Путин, които са родени в Швейцария – декларира източника на " Пейдж Сикс ". - Всички деца имат швейцарски паспорти, а евентуално и тя също ".

Путин има две други огромни дъщери – 36-годишната Мария и 35-годишната Катерина, от първия си брак с някогашната стюардеса Людмила Шкребнева. Той настойчиво се бори да опази децата си от медиите и публичното полезрение, като съвсем не приказва за тях обществено, което провокира комплициране какъв брой деца има в действителност.

Путин и Шкребнева бяха женени три десетилетия до развода им през 2013 година Дъщеря им Мария е родена в Ленинград през 1985 година, а Катерина - в Германия през 1986 година, когато фамилията живеело там, до момента в който Путин служел в Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

Кабаева пък е една от най-награждаваните състезателки в историята на художествената гимнастика. Тя има два медала от олимпиади, 14 от международни шампионати и 21 от европейски.

През 2008 година съветският вестник " Московский сътрудник " разгласява публикация, в която пишеше, че Путин се е развел и е на път да се ожени за Кабаева. Статията бе опровергана от Кремъл и вестникът бе закрит, само че спекулациите за връзките на Путин с някогашната гимнастичка продължиха, включително с многочислени материали и изказвания, че имат доста деца.

Кабаева бе народен представител от прокремълска партия в продължение на 8 години. През 2014 година тя бе назначена да управлява държавната Национална медийна група, като се твърдеше, че годишната й заплата е $10 млн. Въпреки че има високопоставена роля, тя рядко се появяваше на публични места през последните няколко години.

Кабаева отхвърли да има деца през юли 2013 година, откакто бе обявено, че е родила щерка в елитната болница " Сент Ан " в швейцарския град Тичино. Объркването набъбна още повече, когато през 2019 година бе обявено, че е родила близнаци в акушеро-гинекологичната клиника " Кулаков " в Москва.

Но що се отнася до решението на Путин да скрие фамилията си в Швейцария, той може да е подценил тази страна, акцентира " Пейдж Сикс ". Решението на управляващите да не запазят неутралитет и да заемат твърда позиция против Москва шокира мнозина в интернационалната общественост.

Швейцарският Федерален съвет разгласи на 28 февруари, че замразява активите на лист от съветски лица и компании, като означи, че " финансовите наказания против Путин, премиера Михаил Мишустин и външния министър Сергей Лавров също би трябвало да влязат в действие неотложно ". Не е ясно по какъв начин тези наказания биха могли да обиден децата на Путин и Кабаева, като се има поради, че те имат швейцарски паспорти, а активите им са деликатно укрити.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР