Любовницата на руския президент Владимир Путин Алина Кабаева е изправена

...
Любовницата на руския президент Владимир Путин Алина Кабаева е изправена
Коментари Харесай

Върнете „Ева Браун” на нейния „фюрер”: Депортират любовницата на Путин от Швейцария?

Любовницата на съветския президент Владимир Путин Алина Кабаева е изправена пред депортация от Швейцария , където евентуално се крие с децата си. Граждани на Украйна, Руската федерация и Беларус се обърнаха към Конфедерация Швейцария със съответната петиция, с която „ молят “ страната Кабаева - „ Ева Браун “ да бъде още веднъж с нейния „ фюрер “.   Близо 50 000 души към този момент са се подписали на. Авторите питат държавното управление за какво разрешават на „ съучастника “ на Путин да се скрие в тяхната страна.
В петицията се споделя, че „ любимката на лудия деспот и военнопрестъпник " се крие в в миналото „ неутралната страна “, до момента в който „ бащата на децата ѝ подло нападна Украйна “, пише .

В тази връзка жители от трите страни желаеха от държавното управление на Швейцария да прегледа обстоятелството за приемане на швейцарско поданство от Кабаева и нуждата от използване на наказания против нея като лице, което оглавява медийния холдинг на съветските пропагандни медии.

Авторите на жалбата упорстват да се вземе решение за недопустимост на по-нататъшния престой на обичаната на Путин в Швейцария и да се ревизира „ чистотата “ на средствата, употребявани за закупуване на недвижими парцели в Швейцария.

„ Ще търсим правдивост по всевъзможен вероятен метод и в случай че по време на процеса бъде оголен фактът за корупция на обособени швейцарски политически чиновници, което разреши на Алина Кабаева да получи швейцарско поданство, заобикаляйки процедурите или разпоредбите, открити от закона, тогава ще търсим оптимално откриване на протичащото се “, се споделя в известието.

Накрая членовете на Конфедерация Швейцария бяха призовани да не разделят влюбените, а да „ обединят Алина „ Ева Браун “ Кабаева с нейния „ фюрер “.

Припомяме Ви, че задгранични медии разкриха, че някогашната гимнастичка и депутатка с 4 деца, които се считат за потомци на Путин, се
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР