Любовните искри между чорбаджийката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас и

...
Любовните искри между чорбаджийката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас и
Коментари Харесай

Ромео и Жулиета си чукнаха среща на паша във „Фермата“

Любовните искри сред чорбаджийката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас и сиромахът-автомонтьор Краси Джунов възпламениха огън във „ Фермата: Нов свят “.

След седмица, в която като същински Ромео и Жулиета се вижда-ха единствено през прозорчето на триметровата стена сред двете стопанства, те се пробваха да надхитрят екипа на риалитито с мотив за среща.

Хубавицата и зажаднелия за секс бежанец в Испания получиха позволение да изведат животните на паша. Веднъж събрали стадата си, закачките сред тях заваляха като из ведро.

„ Ела тук с овцете, да си ги разхождаме като кучето в парка! Спокойно, кравите не хапят, единствено ритат! “, сподели Джунов и й сервира букет с полски цветя.

Кавалерските обноски продължиха със събаряне на тениската, върху която Паулина седна посред полето.

„ Ти няма ли да свалиш нещо, с цел да седна и аз? “, пошегува се Краси и съобщи, че Паулина му дължи масаж. „ Тази заран ме болеше врата от толкоз гледане през вчерашния ден. Ковях по покрива нещо и ви видях по какъв начин се къпете. То не беше навеждане, рискови пози. Скоро ще копая дупка в оградата! “, призна автомонтьорът.

„ Ако не си ти, няма да се сещам за някои потребности и съм си спокойна, само че като се отвори прозореца към вашата плантация, ставам нервна “, отвърна на благосклонностите му Ванегас.

Паулина влезе в риалитито със поръчката, че е безконечният студент и се устоя от „ приемливия си полов живот “. Пред съотборниците си чорбаджии тя е осбъждала приятеля си, мастит вносител на ядки с арабски генезис.

Фактът, че е обвързана в действителния живот, не й попречи да флиртува с Джунов през цялото време. Мачото от тима на сиромасите пък скочи в борбата за 100 000 лева с признанието, че е скъсал с гаджето си порно звезда, с цел да има независимост във „ Фермата “.

„ Ти не си някоя затворена, нежно казано, имаш мръснишка физиономия, в най-хубавия смисъл “, сподели й Джунов и на сбогуване двамата се насочиха към стопанствата си хванати за ръце.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР