Любовникът на Констанс Мартен, Марк Гордън, се свлече надолу на

...
Любовникът на Констанс Мартен, Марк Гордън, се свлече надолу на
Коментари Харесай

Съдебният процес срещу Констанс Мартен: Бягащият Марк Гордън се „плъзна надолу по седалката на таксито“, докато полицията минаваше

Любовникът на Констанс Мартен, Марк Гордън, „ се свлече надолу на мястото си “, когато полицията минаваше, до момента в който той вземаше такси с приятелката си и тяхното новородено дете, съдът изслуша през днешния ден.

Мартен, 36, и Гордън, 49, са упрекнати в убийството на Виктория, като са я избягали през януари предходната година, с цел да предотвратят отнемането й от обществените служби. Плацентата на бебето е открита в експлодирала кола на автомагистрала в Манчестър, което провокира голямо полицейско търсене, до момента в който двойката прекосяваше Обединеното кралство, пробвайки се да откри пристанище, от което да избяга, чу Old Bailey.

След това двойката прекара съвсем два месеца къмпинг в синя палатка в горчиво студения Саут Даунс покрай Брайтън, преди бебето, носещо единствено тениска, да замръзне до гибел. Виктория по-късно беше открита мъртва в чантата Lidl за цялостен живот, в която прекара по-голямата част от живота си.

Двойката се срещна през 2016 година и има четири деца в бърза поредност, всичките...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР