Любовни страсти се вихрят в новата поредица Джерен е обнадеждена

...
Любовни страсти се вихрят в новата поредица Джерен е обнадеждена
Коментари Харесай

Ето и красивото гадже на Джемре от Безмилостен град-Снимка

Любовни пристрастености се вихрят в новата поредност

Джерен е обнадеждена от бременноста си, но…

В хода на повествованието на турския сериал „ Безмилостен град “ ставаме очевидци, по какъв начин Джерен повдига самочувствието си, разбирайки, че е бременна, а този факт ударя семейство Йълмаз като торнадо. Момичето към този момент е несъмнено, че по този начин ще стане богаташка брачна половинка.

Тя се вижда в сватбена рокля, без даже да подозира каква изненада й е подготвила Шениз, изнудвайки я да се омъжи за Недим. За да го избави от последващия призрачен сън, Джемре ще вземе безумното решение да отвлече и изведе отвън града инвалида.В изявление актрисата Сера Кутлубей споделя, че се влюбва в героинята си Джемре, още когато за първи път прочита сюжета. „ Да играя ролята на толкоз мощно момиче в наши дни, ме зареди с позитивни страсти и доста зарадва “, споделя Сера.

Актрисата и екранният й сътрудник Беркер Гювен бяха засечени дружно от папараци в истанбулски МОЛ.

Докато се снима „ Безмилостен град “, папараци засичат Сера Кутлубей и екранния й сътрудник Беркер Гювен, който играе Недим, да се разхождат хванати за ръка из огромен истанбулски търговски център. Това естествено дава мотив на турските медии да тиражират новината, че двамата са станали  гаджета. Тази фотография убеди почитателите на младите артисти, че Беркер Гювен е съумял да направи нещо, за което неговият воин дълго се бори: да завоюва сърцето на красивата Джемре – Сера Кутлубей.

Младата актриса е родена през 1994 година в Истанбул. Завършва академията по информационни науки и дикция.  Първата си роля получава през 2016 година в сериала „ Семейни секрети “, трансформирал се в шлагер и у нас, а последната – в „ Безмилостен град “.

Тези дни стана ясно, че Сера влиза в новия сезон на поредицата „ Вятърничав “, който потегли и у нас по „ Диема Фемили “. Младата актриса ще играе доста основна роля в сериала, която изцяло ще промени салдото в връзките сред основните герои във „ Вятърничав “ – Миран и Рейян.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР