Любовни афери, разочарования и осуетени намерения ще направляват героите и

...
Любовни афери, разочарования и осуетени намерения ще направляват героите и
Коментари Харесай

Дилеми и осуетени планове в Св. Анастасия - slava.bg

Любовни афери, разочарования и осуетени планове ще направляват героите и ползите в „ Св. Анастасия “ тази седмица. С помощта на лекар Хинова Кунка ще се престраши да признае възприятията си към лекар Пенев. Без да подозира тя ще се окаже в същинска конкуренция с Юлия, която ще бъде по-директна от всеки път в желанията към основният участник в последния й план. Дали лекар Пенев ще направи стъпка към лекар Атанасова или ще се поддаде на чара на новия PR експерт, феновете ще научат в идните епизоди.

Междувременно лекар Карагьозов ще се изправи пред личната си алтернатива и комплицираните връзки с Кая и сътрудниците му. Отношенията с Цвети ще провокират разнообразни полемики и даже обвиняване за персонален претекст в лечението на пациент. Близостта с майката на Кари ще докара до директни въпроси от сестра Райкова, която ще се опита да обясни обстановката в персонален проект.

Отговори на сложни въпроси ще потърси и лекар Ковачев, твърдо решен да направи проучванията за репродуктивни проблеми. Емоциите ще вземат връх в съзнанието на лекар Чилингирова, която ще доближи своя лимит, а избавител ще се окаже един специфичен човек от „ Св. Анастасия “.

Кога споделените човешки истории избавят живот? Дали ще лекар Ковачев ще разкрие на лекар Огнянова значимата стъпка? Къде се крие същинската обич за лекар Пенев? – всичко това ще научим в „ Откраднат живот: Системата “ тази седмица от 20:00ч. по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР