Любовната история на Аштън Кътчър и Мила Кунис действително е

...
Любовната история на Аштън Кътчър и Мила Кунис действително е
Коментари Харесай

Сгафиха ли Аштън Кътчър и Мила Кунис

Любовната история на Аштън Кътчър и Мила Кунис фактически е очарователна, защото още години преди да се съберат в действителния живот, изиграват двойка в сериала " Шеметни години ". Именно в него двамата си партнират с артиста Дани Мастърсън, който предходната седмица бе наказан на 30 години затвор по две обвинявания за обезчестяване.
 Дани Мастърсън - артистът, наказан на най-малко 30 години затвор
Холивудският артист, наказан на 30 години затвор

Ето за какво Дани Матерсън ще прекара остатъка от живота си в пандиза

След присъдата обаче стана ясно, че съдията по делото е получила писма от 50 души, които са молили да бъде проявена благосклонност към артиста. Сред създателите на едно от писмата са точно Аштън Кътчър и Мила Кунис, които са описали дългогодишното си другарство с Мастърсън и са го нарекли " модел за подражателство " с " извънреден темперамент ", написа Entertainment Tonight.

Сред останалите създатели на писма са още двама от актьорите, работили с Дани Мастърсън в " Шеметни години ", както и Чина Филипс, сестрата на брачната половинка му Бижу Филипс.

В Instagram обаче Аштън Кътчър и Мила Кунис са разгласили видео изказване, в което се извиняват за писмото, което са написали. По думите им те в никакъв случай не са имали желание да неглижират показанията на жертвите и са наясно с болката, която писмата за Дани Мастърсън може да е предизвикала.

Двойката декларира, че поддържа жертвите и твърди, че както го е правила до момента, по този начин и ще продължи да го прави в бъдеще.  обяснява също, че преди няколко месеца фамилията на Мастърсън се е свързало с него и брачната половинка му и ги е помолило да напишат писмо, в което да го показват, поради че го познават от цели 25 години. Целта е била " съдията да може да вземе и това основание по отношение на присъдата. "

" Писмата не са написани, с цел да слагат под подозрение легитимността на правосъдната система или валидността на решението на правосъдните заседатели ", добавя. И прецизира, че в никакъв случай не би желала да направи нещо сходно и съжалява, че се е случило по този начин.
 На посетители на Аштън Кътчър и Мила Кунис - къщата им на плажа, която може да бъде наета в Airbnb
Когато на Аштън Кътчър и Мила Кунис им хрумне нещо жалко

Според нас е гениално

В умозаключение Аштън Кътчър и Мила Кунис споделят в изказването си, че сърцето им е с всеки един човек, който в миналото е бил жертва на полово принуждение или обезчестяване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР