Любовна драма едва не приключи с фатален край в предаването

...
Любовна драма едва не приключи с фатален край в предаването
Коментари Харесай

Пореден сеир в Съдебен спор: Бесен баща едва не уби любовника на дъщеря си

Любовна драма едвам не завърши с съдбовен край в предаването " Съдебен спор " по Нова ТВ. 50-годишният Стоян се бори против бащата и дядото на обичаната си Цвети във врачанското село Згориград. Проблемът на роднините й е, че тя е едвам 20-годишна и съгласно околните й не схваща какво прави, защото е с епилепсия.

Според ищецът Стоян, татко й и дядо й са посягали на обичаната му и не са й разрешавали да се вижда с него. Мъжът стачкува против издевателството върху нея и желае да си я върне назад.

" Вече нямам усеща към него. Не го желая! Да се маха от живота ми ", крещи от двора и 20-годишната Цвети.

Когато се появява бащата на девойката, репортажът на Жоро Игнатов замязва на сюжет от екшън филм. Родителят, който е лежал в пандиза, се затичва да вземе секира и да посегне на любовника на щерка си, като го посече зрелищно пред камерите.

" Кой ще разреши да пристигна да вземат щерка му ей по този начин от вкъщи й? Казвам го пред малкия екран! Ако пристигна още един път този - колям го, ще го лежа на едно ребро и излизам от пандиза. Он е мъртъв, аз съм жив. Ще го сасечам. Заканите ми ще се осъществят. Върне ли се още веднъж, вие може да не сте тук, кълна се че ще си извърша заканата. С моята щерка няма да се закачат ", безапелационен е бащата.

50-годишният Стоян остава като посърнал, само че декларира, че не се опасява от татко й. Той обаче е наскърбен от реакцията на Цвети. " Сега си завъртя дупето и не споделя нищо. Разби ми сърцето! Ако знаех, че ще направи по този начин, нямаше да дойда тук ", споделя с тъга Стоян и добавя, че още не се е родил индивидът, който ще го изплаши.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР