Любопитно Защо да НЕ посещавате Тринидад и Тобаго Препоръчителна ли

...
Любопитно Защо да НЕ посещавате Тринидад и Тобаго Препоръчителна ли
Коментари Харесай

Защо да НЕ посещавате Тринидад и Тобаго

Любопитно Защо да НЕ посещавате Тринидад и Тобаго Препоръчителна ли или не е тази екзотична дестинация  Ванеса Николова 19 юни 2019, 10:29 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Защо да НЕ посещавате Тринидад и Тобаго
Защо да НЕ посещавате Тринидад и Тобаго
 Полицай от защитата на принц Уилям и Кейт блъсна жена
Полицай от защитата на принц Уилям и Кейт блъсна жена
 Шестте претендентки за короната на крачка от финала във втори сезон на InstaQueen
Шестте претендентки за короната на крачка от финала във втори сезон на InstaQueen
 Жените избират мъжете да имат малко коремче
Жените избират мъжете да имат малко коремче
 Красавицата Пилар, която се омъжи с черен букет
Красавицата Пилар, която се омъжи с черен букет
 От
От " бедното богато момиче " до кралица на дънките - Глория Вандербилт
 Сър Пол Маккартни: една легенда на 77г.
Сър Пол Маккартни: една легенда на 77г.
 Памела Андерсън сподели, че към момента е във форма със фотография по бански
Памела Андерсън сподели, че към момента е във форма със фотография по бански

оже и да сте се шокирали от заглавието, само че имайте поради, че това предизвестие важи единствено за хората, алергични към развлечение и вкусни екзотични плодове.

Тринидад и Тобаго е дестинация с спорни рекомендации. В интернет ще се натъкнете на доста публикации, обясняващи за това по какъв начин островната страна е извънредно рисково място.

От къде се буди този боязън? От близостта до една от престъпно познатите страни в Южна Америка – Венецуела, или пък от нещо друго? Не можем да бъдем сигурни.

Но множеството хора, които се осмелят да пътуват до екзотичната островна страна, остават очаровани. Върналите се от почивка там споделят, че са се чувствали предпазени, щастливи и задоволително отпочинали.

Да, Тринидад и Тобаго несъмнено не е вашата дестинация, в случай че ви е боязън от това да се нацапате малко. Веднъж годишно на островите се организира обичайният фестивал „ Джувей”, на който измежду музика и танци постоянно се случва да се окажете изцапани с тиня, багра и даже какао.

На островите има много водопади, тъй че би трябвало да се подготвите за влажно време. Голяма част от туристите даже скачат във водопадите, с цел да се освежат. Стига туроператорите да ви уверят, че е безвредно, нищо не ви пречи да опитате.

В Тринидад и Тобаго басейните нямат стени…Просто тъй като техният основател е природата. Кристални води и безкрайни плажове. Какво повече му би трябвало на човек?

Пещерите в Тринидад и Тобаго могат да бъда извънредно страшни, само че в последна сметка зависи от гледната точка. Пещерите от пещерната система Гаспарий отразяват слънчевите лъчи по подобен магически метод, че за момент ще ви се стори, че се намирате в някоя приказка.

В Тринидад и Тобаго не може просто да съзерцавате карнавалите в профил. Трябва да участвате, да усетите силата на локалните, тъй като даже и да се притеснявате да затанцувате, те сигурно ще съумеят да ви накарат да се включите.

На тези два острова има прекомерно доста птици. Навсякъде са. Освен в случай че нямате алергия към пернатите създания, сигурно ще сте удовлетворени от този факт. Птиците там са най-разнообразни, във всевъзможни цветове и несъмнено притеглят вниманието на туристите.

Сградите са относително старички, което може и да подразни доста от феновете на модернизма в архитектурата, само че на тези, които ценят достоверността, сигурно ще им хареса.

Хората в Тринидад и Тобаго са прекомерно отзивчиви. Това сигурно е прекомерно странна линия от техния темперамент за хора, идващи от Северна Европа да вземем за пример.

За нас, българите, това не би трябвало да съставлява проблем.

Местната кухня в действителност е чудновата. Забелязват се въздействия от съвсем цялото земно кълбо, а усетът в началото е забавен и невероятен, само че един път щом опитате от тяхната храна, ще поискате неизбежно още.

Ако желаете място, на което да спите по през целия ден, Тринидад и Тобаго несъмнено не е за вас. Там сънят е необичайност, просто тъй като заниманието в никакъв случай не стопира.

Внимавайте! Възможно е инцидентно да се сгодите на плажа. Освен, че крайбрежните места са доста красиви, там плажните сватби са постоянно събитие. Ако сте там с колегата си, напълно допустимо е и на вас да ви се прииска.

Бъдете подготвени. В края на престоя ви сигурно няма да ви е елементарно, тъй като магията на Тринидад и Тобаго мъчно ще ви остави за дълго време.


 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ванеса Николова
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР