Любопитно започна днес сутрешният блок на бТВ. От днес до

...
Любопитно започна днес сутрешният блок на бТВ. От днес до
Коментари Харесай

Екранни партньори от днес: Златимир Йочев приятно изненада Цънцарова

Любопитно стартира през днешния ден утринният блок на бТВ. От през днешния ден до Златимир Йочев застава Мария Цънцарова. Двамата ще са дружно на екран от 6 ч. сутринта.

" Честита нова седмица. Започваме я с една изпитан мъдрост - че самичък човек е за на никое място. Е, аз към този момент няма да бъда самичък. Ще бъда с Мария Цънцарова. Добре си ми пристигнала, доста се веселя, че си тук ", обърна се към дамата постоянно усмихнатият водещ.

" Добро утро, Злати. За мен е голяма наслаждение, че ще имаме опция да започваме деня си дружно с теб и с сътрудниците от " Тази заран ". Така че съм сигурна, че ни предстоят доста хубави дни, в които с изключение на, че с всички сили ще се хвърлим в надпреварата за информация, силите стават двойни, ще бъдат и приятни ", върна му хубавите думи тя.

След това Златимир Йочев изненада колежката си, вадейки телефона си.

" Покрай идването на Мария, човек пренарежда напълно естествено целите си и значимите си хора. Сега ще ви пусна нещо - по какъв начин от през днешния ден ще звъни телефона ми за значимите позвънявания всяка заран. Карлос Сантана, привет за Мария, ето по този начин ще ми звъни телефона ", сподели хасковлията, пускайки известната ария на китариста с име " Maria Maria ".

" Мария е тук, веселя се, че е тук и с нея в действителност ще приказваме за значимите тематики. Посоката е ясна - вашето будно схващане и вашите сърца. Надявам се, че ще ги достигнем с същински значимите тематики за обществото ", добави мъжът.

" Аз би трябвало да си избера нова ария, с която да ми звъни телефона в този ред на мисли ", замисли се Цънцарова.

" Може да е някаква детска. Ние сме по този начин или другояче от време на време на детска вълна с теб като родители на дребни деца ", посъветва я Йочев.

bTV резервира наложилия се като сполучлив панел в утринния блок, в който водещите сядат дружно с сътрудниците си за деня на новините, времето и спортната емисия. Всички дружно разясняват забавни тематики и видеа до 7 ч., написа standartnews.com.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР