Любопитно Тя стана известна като българската Кардашиян, но кое е

Любопитно Тя стана известна като българската Кардашиян, но кое е ...

Тя стана известна като българската Кардашиян, но кое е нейното истинско лице.

Любопитно Тя стана известна като българската Кардашиян, но кое е нейното истинско лице У нас Деси Павлова стана известна като българската Ким Кардашиян, днес тя вече е избягала от амплоато на риалити звездата. Деси е едно момиче, което обича животните и не спира да пътешества Венелина Стоянова 12 юни 2019, 09:29 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}

Тя стана известна като българската Кардашиян, но кое е нейното истинско лице
Тя стана известна като българската Кардашиян, но кое е нейното истинско лице
5-те полезни свойства на прасковите
5-те полезни свойства на прасковите
Няколко впечатляващи микронации по света
Няколко впечатляващи микронации по света
Непокорният принц Филип - скалата на Елизабет
Непокорният принц Филип - скалата на Елизабет
Азорските острови – перла в сърцето на океана
Азорските острови – перла в сърцето на океана
Назад във времето: Научете любопитни факти за Саграда Фамилия
Назад във времето: Научете любопитни факти за Саграда Фамилия
Слух: ето къде се намира най-скъпата картина в света
Слух: ето къде се намира най-скъпата картина в света
Да не живееш постоянно със съпруга си - това ли е тайната на щастливия брак
Да не живееш постоянно със съпруга си - това ли е тайната на щастливия брак

Коя е Деси Павлова?

Animal lover, репортер, пътешественик!

Тук мога да допълня и българката, която се подложи на няколко пластични операции, за да прилича на Ким Кардашиян (но за това малко по-късно).

Можем да разделим живота на Деси на два етапа: преди и след връщането ѝ от Америка. Тя живее 12 години в САЩ, където завършва журналистика в Ню Йорк. Връща се преди няколко години за три месеца и започва стаж в Новините на Би Ти Ви. В този период Деси разбира с какво не иска да се занимава, а именно с новини и така малко по-късно попада в екипа на "На кафе", където прави това, което обича.

Първоначално Деси работи от Америка, но към днешна дата живее и работи в България.

Тук я задържат родителите ѝ и 6 кучета, които тя е осиновила и за които се грижи.

Деси обаче трудно издържа повече от 10 дни тук и затова често "отлита" нанякъде. Изключително интересно ѝ е да опознава различни места, култури, националности, храна, хора...

В ролята на пътешественик

Деси не обича скуката, не обича да ходи на едни и същи места, не обича да посещава дестинации, на които не може да прави нищо друго, освен да си почива. Ето защо, тя стяга куфара и тръгва (бел. ред. най-често сама) към местата, които предизвикват нейното любопитство. Така например се озовава сама в Бразилия.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ДЕСИ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Деси, която обича животните и не спира да пътешества Animal lover, репортер, пътешественик. Тя е и българката, която се подложи на няколко пластични операции, за да прилича на Ким Кардашиян. Но днес Деси Павлова е избягала от образа на риалити звездата. Тя е авантюрист и неуморен пътешественик. Вижте нейни снимките в галерията ни.
- Защо пътуваш сама?

- Защото повечето хора не искат да отидат на местата, на които аз искам.

След Бразилия Деси заминава за Казабланка, Мароко, отново сама и въпреки съветите на свои близки да не го прави, защото е опасно.

"В Мароко много ми помогна една българка, омъжена за алжирец. Тя ме взе в 9 ч. вечерта от летището, тъй като ми каза, че съм сама жена и няма как да си взема такси. Тогава разбрах, че всъщност в Мароко е по-опасно, отколкото в Бразилия, защото в Бразилия има конкретни правила, които следваш за безопасност – не носиш бижута по себе си, не носиш телефон, не се обличаш предизвикателно, внимаваш да не оставаш сама и винаги да си около хора и внимаваш какво пиеш и ядеш, за да не ти сложат нещо в питието.
Мароко
В Мароко няма такива правила! Ходех по улиците и виждах как мъжете ме гледаха особено - не съм сигурна дали беше с пренебрежение или с любопитство. След това на летището емиграционните ми зададоха куп брутални въпроси защо пътувам сама, защо съм дошла в страната – наистина неприятно усещане спрямо жените", разказва за преживяното Деси.

Безспорно едно от най-големите приключения за нея е пътуването ѝ до Южна Африка. Там тя отива като доброволец, за да се грижи за животни…отново сама.

Всички я предупреждават, че е опасно, защото в страната са много чести случаите на отвличания и кражби, но Деси проучва внимателно къде и при кого отива и заминава. (Повече за доброволческата ѝ дейност в Африка може да видите във видеото горе)
       

View this post on Instagram                  
Enjoying the wildlife of our planet is a privilege and Africa is probably the best place to do it#wildlifeconservation #volunteer #wildlife #southafrica #elephant #animalslifematter #

Източник: vesti.bg