Любопитно Тя стана известна като българската Кардашиян, но кое е

...
Любопитно Тя стана известна като българската Кардашиян, но кое е
Коментари Харесай

Тя стана известна като българската Кардашиян, но кое е нейното истинско лице

Любопитно Тя стана известна като българската Кардашиян, само че кое е нейното същинско лице У нас Деси Павлова стана известна като българската Ким Кардашиян, през днешния ден тя към този момент е избягала от амплоато на риалити звездата. Деси е едно момиче, което обича животните и не стопира да пътешества  Венелина Стоянова 12 юни 2019, 09:29 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Тя стана известна като българската Кардашиян, само че кое е нейното същинско лице
Тя стана известна като българската Кардашиян, само че кое е нейното същинско лице
 5-те потребни свойства на прасковите
5-те потребни свойства на прасковите
 Няколко впечатляващи микронации по света
Няколко впечатляващи микронации по света
 Непокорният принц Филип - скалата на Елизабет
Непокорният принц Филип - скалата на Елизабет
 Азорските острови – перла в сърцето на океана
Азорските острови – перла в сърцето на океана
 Назад във времето: Научете любопитни обстоятелства за Саграда Фамилия
Назад във времето: Научете любопитни обстоятелства за Саграда Фамилия
 Слух: ето къде се намира най-скъпата картина в света
Слух: ето къде се намира най-скъпата картина в света
 Да не живееш непрекъснато със брачна половинка си - това ли е тайната на щастливия брак
Да не живееш непрекъснато със брачна половинка си - това ли е тайната на щастливия брак

Коя е Деси Павлова?

Animal lover, кореспондент, странник!

Тук мога да допълня и българката, която се подложи на няколко пластични интервенции, с цел да наподобява на Ким Кардашиян (но за това малко по-късно).

Можем да разделим живота на Деси на два стадия: преди и след връщането ѝ от Америка. Тя живее 12 години в Съединени американски щати, където приключва публицистика в Ню Йорк. Връща се преди няколко години за три месеца и стартира стаж в Новините на Би Ти Ви. В този интервал Деси схваща с какво не желае да се занимава, а точно с вести и по този начин малко по-късно попада в екипа на "На кафе ", където прави това, което обича.

Първоначално Деси работи от Америка, само че към днешна дата живее и работи в България.

Тук я задържат родителите ѝ и 6 кучета, които тя е осиновила и за които се грижи.

Деси обаче мъчно устоя повече от 10 дни тук и по тази причина постоянно "отлита " нанякъде. Изключително забавно ѝ е да опознава разнообразни места, култури, националности, храна, хора...

В ролята на странник

Деси не обича скуката, не обича да върви на едни и същи места, не обича да посещава дестинации, на които не може да прави нищо друго, с изключение на да си почива. Ето за какво, тя стяга куфара и потегля (бел. ред. най-често сама) към местата, които провокират нейното любознание. Така да вземем за пример се озовава сама в Бразилия.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ДЕСИ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Деси, която обича животните и не стопира да пътешества  Animal lover, кореспондент, странник. Тя е и българката, която се подложи на няколко пластични интервенции, с цел да наподобява на Ким Кардашиян. Но през днешния ден Деси Павлова е избягала от облика на риалити звездата. Тя е авантюрист и неотклонен странник. Вижте нейни фотосите в галерията ни.
- Защо пътуваш сама?

- Защото множеството хора не желаят да отидат на местата, на които аз желая.

След Бразилия Деси отпътува за Казабланка, Мароко, още веднъж сама и макар препоръките на свои близки да не го прави, тъй като е рисково.

"В Мароко доста ми оказа помощ една българка, омъжена за алжирец. Тя ме взе в 9 ч. вечерта от летището, защото ми сподели, че съм сама жена и няма по какъв начин да си взема такси. Тогава разбрах, че в действителност в Мароко е по-опасно, в сравнение с в Бразилия, тъй като в Бразилия има съответни правила, които следваш за сигурност – не носиш бижута по себе си, не носиш телефон, не се обличаш предизвикателно, внимаваш да не оставаш сама и постоянно да си към хора и внимаваш какво пиеш и ядеш, с цел да не ти сложат нещо в питието.
 Мароко
В Мароко няма такива правила! Ходех по улиците и виждах по какъв начин мъжете ме гледаха изключително - не съм сигурна дали беше с неуважение или с любознание. След това на летището емиграционните ми зададоха куп брутални въпроси за какво пътувам сама, за какво съм пристигнала в страната – в действителност неприятно чувство по отношение на дамите ", споделя за претърпяното Деси.

Безспорно едно от най-големите завършения за нея е пътуването ѝ до Южна Африка. Там тя отива като доброволец, с цел да се грижи за животни…отново сама.

Всички я предизвестяват, че е рисково, тъй като в страната са доста чести случаите на отвличания и обири, само че Деси изследва деликатно къде и при кого отива и отпътува. (Повече за доброволческата ѝ активност в Африка може да видите във видеото горе)

View this post on Instagram
Enjoying the wildlife of our planet is a privilege and Africa is probably the best place to do it#wildlifeconservation #volunteer #wildlife #southafrica #elephant #animalslifematter #
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР