Любопитно Ще оцелеят ли Михаела и Ивайло в Hell’s Kitchen

...
Любопитно Ще оцелеят ли Михаела и Ивайло в Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Ще оцелеят ли Михаела и Ивайло в Hell’s Kitchen България?

Любопитно Ще оцелеят ли Михаела и Ивайло в Hell’s Kitchen България? Дали ще съумеят да защитят куртките си и да си върнат уважението на своите тимове 22 април 2020, 12:49  Ще оцелеят ли Михаела и Ивайло в Hell’s Kitchen България? Източник: Нова тв
моции под налягане ще изобилстват довечера в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.

Зрителите на горещото кулинарно съревнование ще видят двама от топ готвачите на началник Виктор Ангелов обладани от упоритост, хъс за победа и неустоимо предпочитание да потвърдят, че заслужават да са измежду най-хубавите в Hell’s Kitchen България.

Провалът и на двамата в кулинарния двубой посред им ги сгромоляса от високо и сякаш изгубиха хладнокръвие. Ще съумеят ли Михаела и Ивайло да защитят куртките си и да си върнат уважението на тима или ще се поддат на суматохата и страха, че са се провалили?

Ще ги поддържат ли сини и червени или ще обединят старания в елиминирането на най-слабите звена съгласно тях в двете кухни, които се оказват главната спънка пред сполучливото им отборно показване? Отговорите на тези въпроси в новия епизод на Hell’s Kitchen България довечера по NOVA.

Топ готвачите в синята кухня мъчително ще научат урока си, че най-големият грях в Hell’s Kitchen България е разхищението на храна. Порицание от началник Виктор Ангелов за невижданата постъпка ще разклати съществено увереността и самочувствието на експертите.

Възмутителната случката ще извади Ивайло от обувките и ще налее в допълнение масло в огъня на напрежението. Оставането му в Hell’s Kitchen България е заложено на карта и той би трябвало да покаже, че може да е водач на момчета, има бърз разум и реакция, както и умения по връзка. Ще успее ли ще разберем скоро.

При алените на Михаела ще й се наложи да се оправя с елементарната женска раздразнителност наред с нуждата от желязна ръка, която да управлява дамите към сполучливото изпъление на поръчките. Задача с нараснала компликация за момичето на баща, само че дали това в допълнение ще я стимулира за триумф или ще я стресира оптимално?

Тази вечер напрежението ще е водещо в Hell’s Kitchen България, а двата тима ще се изправени пред още по-безкомромисния началник Виктор Ангелов. Дали сини и червени ще поддържат Михаела и Ивайло, които ще се борят до край за своето оцеляване в кухнята или ще надделее още веднъж разрушителното его? Кой ще си тръгне дефинитивно от Кухнята на Ада и кой ще вбеси трайно началник Виктор Ангелов? Какви ще са последствията за деветимата кандидати за огромната премия от 100 хиляди лв. ще разберем от 21:00 часа в новия епизод на Hell’s Kitchen България по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на Фейсбук страницата на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР