Любопитно е, че сега ако напишете в търсачката Google думата

...
Любопитно е, че сега ако напишете в търсачката Google думата
Коментари Харесай

Дилър на Saab отказва да изостави клиенти повече от десетилетие след смъртта на марката

Любопитно е, че в този момент в случай че напишете в търсачката Гугъл думата Saab първото нещо, което се отваря е компания, която бслужва световния пазар на държавни управления, управляващи и корпорации с артикули, услуги и решения, вариращи от военна защита до, произвеждане на друга военна инсталация.

Има даже специфична страница на техния уеб страница, която като се изключи че прибавя малко история за марката, отбелязва, че автомобилното поделение е оповестило банкрут през 2011 година, откакто беше изоставено от GM.

Но до момента в който гибелта на Saab беше призната от множеството почитатели на марката като тъжната орис на в миналото новаторския шведски авто производител, един дилър в Тайван към момента не е подготвен да преклони глава и вместо това продължава да ръководи преуспяващ бизнес.
`Дилър

Scandinavia Asia Corporation (SAC) съставлява шведската марка от 1980 година насам и продължава да обслужва своите клиенти дълго откакто надписите на Saab бяха отстранени от дилърските центрове по целия свят.

И не става дума единствено за дребен, само че самоуверен магазин. SAC има и ръководи шест сервизни центъра в Тайван, които са отдадени само на колите с марка Saab, както и още 12 оторизирани сервиза на други места.

Още по-впечатляващо е, че най-новата им локация беше открита едвам предходната година. Продажбите също не престават, макар че, защото няма нови коли, SAC е стеснен до търговия с използвани модели.
`Дилър

„ Даваме всичко от себе си, с цел да запазим Saab жив по пътищата на Тайван “, споделя Сало Янг, вицепрезидент на SAC. „ Предлагането на услуги за коли с марката Saab е наша отговорност, тъй като всички коли Saab в Тайван са продадени от SAC. Поддържането на марката жива е наш дълг. ”

SAC продължава да работи с останалите елементи, които се оферират от GM и други снабдители като AC Delco и Orio, които не престават да оферират варианти за самостоятелни търговци на дребно.

Има случаи, когато от SAC преработват сами други аварийни елементи, с цел да поддържат колите на клиентите си. За страдание, наличието на Saab в Тайван се поддържа живо без никаква помощ от Saab Group или General Motors.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР