Любопитни подробности за страсти и ревност в гей триъгълник от

...
Любопитни подробности за страсти и ревност в гей триъгълник от
Коментари Харесай

Георги от Пловдив е убит жестоко заради ревност в гей триъгълник

 Любопитни детайлности за пристрастености и ревнивост в гей триъгълник от пандиза разкрива очевидец по време на делото за убийството на единия от участниците в комплицираните връзки. За зверското закононарушение, при което е лишен животът на Георги Гривнев, под наказателна отговорност са подведени пандизчиите Венелин Трампов и Марин Терзийски. Според доказателствата Венлин удушил Гривнев на 28 март 2019 година, а по-късно извикал Марин да му помогне да се отърват от натрупа. Те го увили в одеяло, натоварили го в такси и го захвърлили в шубраци край село Турян, оповестява " България през днешния ден ".

Там трупът е открит от гъбари на 15 април. Предполага се, че убийството е осъществено, тъй като, откакто излизат от пандиза, Венелин си намира нов ухажор, а подцененият Георги подвига непрекъснати кавги на гаджето си. Твърденията на обвиняването са, че с цел да го накара да млъкне, Венелин удушава интимния си другар. Двамата упрекнати бяха доведени в Окръжния съд в Смолян, оковани във вериги и с белезници.

Пред магистратите показания даде таксиметровият водач, който бил нает от Венелин и Мартин сякаш да им закара багаж до някъде. Впоследствие се оказва, че в колата му е претрупан голям сноп, завит в одеяло, в който в действителност бил трупът на жертвата. Таксиджията не знаел какво кара.

" Помагах за преместване на вързопа до багажника на таксито и след това да го свалим. Не допусках, че това е мъртвец ", описа водачът. Той оставил клиентите с багажа на разклона за селата Пещера и Турян. В покрайнините им по-късно гъбари откриват тялото на убития Гривнев. Съкилийници на Георги, Венелин и Марин описаха за живота и любовните връзки в общежитието в Герзовица.

" Познавам Гергана-Георги, и Хитлер-Венелин Трампов повече от две-три години - толкоз време е била и връзката сред двамата пандизчии. Знаехме, че Гривнев е противоположен. Последно бяхме в една стая тримата. Те бяха като двойка. Гергана го ревнуваше поради по-младия Иво (друг от гей обществото зад решетките – бел. авт).

Постоянно ставаха кавги. Гергана доста обичаше Венелин, само че той нея не, единствено я използваше ", описа пандизчията Георги Божилов пред съда. Той си спомня, че нееднократно Трампов е заплашвал Гривнев, че рано или късно ще го ликвидира.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР