Любомир Епитропов завърши на четвърто място в своята трета серия

...
Любомир Епитропов завърши на четвърто място в своята трета серия
Коментари Харесай

Любомир Епитропов завърши 4-ти в сериите на 100 метра бруст

Любомир Епитропов приключи на четвърто място в своята трета серия при 100 метра бруст на Олимпийските игри в Токио и остана 32-и в крайното класиране.

Българинът стартира от втори кулоар и даде време от 1:00.71 минути, като при педесетия метър се движеше седми с 28.72 секунди, само че във втората половина на дистанцията навакса изоставането си и остави зад себе си представители на Норвегия, Канада, Доминиканската република и Бахамите. Победител е Мати Матсон, който спря часовника на 1:00.02 минути.

Първите 16 не престават на 1/2-финалите.

22-годишният играч не остана удовлетворен от представянето си, само че остава оптимист за старта си на 200 метра във вторник, където е неговата мощ.

"Не съм удовлетворен от достижението, само че се отново първи старт. Подготвям се за 200 метра. Напрежение не е имало. Очкавах да съм по-притестенен. Чуствах се като че ли съм на републиканско. Нямаше проблеми. Ще изляза и ще покажа най-хубавото от себе си. Ще обсъдим с треньора най-хубавата тактика за 200 метра ", показа търновчанинът директно след надпреварата в японската столица.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР