Любо Нейков от няколко години се грижи изцяло за дъщерята

...
Любо Нейков от няколко години се грижи изцяло за дъщерята
Коментари Харесай

Любо Нейков осинови дъщерята на починалия си брат

Любо Нейков от няколко години се грижи напълно за дъщерята на умрелия си през 2013 година брат. Комикът даже официализира нещата, като подал документи за настойничество и съгласно процедурата се водел формален аставник на племенницата си Ина.

„ Още след трагичната гибел на Цветан, който си отиде без време от инфаркт, Любо осинови детето му. Тогава момичето беше единствено на 16 години и той я взе да живее у тях, с цел да й бъде по-леко “, разкриват съседи на шефа на „ Комиците “, цитира „ Ретро “.

И до ден сегашен 21-годишната Ина обитавала жилището на Нейков в столицата дружно със брачната половинка му Гинка и биологичната му щерка Анна.

Въпреки огромната възрастова разлика двете девойки се обичали като кръвни сестри. Малката не серпантина да подражава на кака си Ина, която постоянно отменяла родителите й в развъждането, когато имали професионални задължения или просто желали да вечерят в ресторант уединено.

Тя била извънредно признателна за жеста, който чичо й направил, като я осиновил и й дал съвсем нехаен живот. Любо й е направил и личен банков влог, в който постоянно вкарвал солидни суми и е поел напълно разноските към образованието й.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР