Любимото ни шоу Като две капки вода вече стартира с

...
Любимото ни шоу Като две капки вода вече стартира с
Коментари Харесай

Фики мечтае за още деца, синът му вече показва талант! Певецът искрен за най-тежкия момент в живота

Любимото ни шоу " Като две капки вода " към този момент започва с нов сезон, в който взе участие и Фики. Той завоюва първия лайв и още веднъж впечатли и жури, и аудитория с гений, невзискателност и усърдие.

Виж още: Как се прости изневярата? Историята на Тяна и Иво от " Един за различен "

Но Фики е доста повече от брилянтен музикант, за който няма неосъществим род. Той е на първо място любящ татко и брачен партньор. Наскоро синът му навърши 3 годинки, а в персоналния си профил Фики разгласява видео, на което си проличава, че дребният Тони има гения на татко си!

Пред камерите на NOVA Фики съобщи, че единственият житейски урок, който желае да даде на сина си, е да бъде добър човек. Е, и да стане страховит музикант, само че това, видно, няма да е мъчно. Впрочем майката на момченцето желало то да стане доктор. Фики показа още, че мечтае и за още деца. 

Фики показа още, че в никакъв случай не му е тежало, че е именуван " сина на Тони Стораро " - нещо, по което се различавал много от брат си Емрах. Фики съобщи, че постоянно се е гордял с това кой е татко му освен поради гения и славата му, само че и поради добродетелите, които носи. 

Виж още: Дъщерите на Силвестър Сталоун в обятията на един от най-красивите българи

Фики показа и това кой е бил най-тежкият миг до момента в кариерата му. Оказва се, че той е обвързван с песента Is This Love. Тогава подигравките и мненията в действителност го наранили и бил подготвен даже да се откаже от музиката. Добре, че това не се е случило.

Виж още: След новото име и работа, има ли Елен Колева и друга промяна?

Иначе Фики напълно скоро ще пусне нова ария. Става въпрос за в действителност специфична балада, защото тя е композирана от починалия любим на Гърция Пантелис Пантелидис. Фики доста харесвал творчеството му и по този начин се свързал с околните на починалия в злополука през 2016 година артист, защото те държали правата за песните му. Близките на Пантелис желали първо да опознаят индивида, който вероятно ще пее ария на Пантелидис, харесали Фики и идната седвица ще чуем резултата. 

Изображение: https://www.instagram.com/fikistoraro/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР