Любимецът на народа отново е в болница, този път заради

...
Любимецът на народа отново е в болница, този път заради
Коментари Харесай

Митьо Пищова по спешност в болница, стопи се до 90 кг

Любимецът на народа още веднъж е в болница, този път поради кръвоизлив в дебелото черво. Търновският безгрижник е признат по неотложност в лечебно заведение в Хасково в петък вечерта, откакто почнал да изхвърля огромно количество кръв. Банки с медикаменти и кръв му се вливат непрекъснато.

" Бях в комплекс в Харманли, с цел да занеса короните, роклите и различен атрибут за състезанието ми " Топмодел на България ", който провеждам от 31 май до 5 юни. Отидох до тоалетна и всичко беше в кръв. Озовах се в Спешна помощ, а оттова и в лечебницата. Важното е, че нямам рак на дебелото черво или кървяща язва и хемороиди ", показа пред " България Днес " от болничното си легло Димитър Маринов.

Повече от 10 банки с медикаменти и още няколко с кръв са влели в тялото на Пищова медиците в Хасково. Хемоглобинът му паднал от 116 на 76 единици след кръвоизлива и влошил още повече здравословното му положение. Стопил се е до 90 кг. Но след тежкия уикенд последователно стартира да възстановява силите си.

" Гърмян, недъгав, на инвалидна количка - постоянно съм се справял и по този начин съм бил на състезанията ми. И в този момент ще се възстановя. Чакам да ме изпишат в петък ", добави още пред вестника Митьо.

В началото на декември 2020 година Пищова даде теле за курбан, откакто мина извънредно тежко през ковид. Близо две седмици бохемът прекара на системи във великотърновската болница " Стефан Черкезов ". Заразата Митьо пипнал по време на възстановителни процедури в Павел баня. На връщане към остарялата столица изнемощял, едвам карал и останал без сили. Вдигнал температура и се наложило седем часа " да мръзне като куче ", до момента в който лекари намерят място в лечебното заведение.

Само преди година и половина Пищова се подхлъзнал и наранил тежко три прешлена на гърба. В Израел лекари му вградили пластини с болтове в гръбнака, които да го придържат. Преди това Митьо претърпял два инфаркта, едвам не му ампутирали крайници поради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка у дома и съумя да се пребори за живота си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР