Любимата на Венелин Петков - Николета Маданска се чувства прекрасно

...
Любимата на Венелин Петков - Николета Маданска се чувства прекрасно
Коментари Харесай

Първата СНИМКА на Николета Маданска и бебе номер 2 ще ви раз...

Любимата на Венелин Петков - Николета Маданска се усеща прелестно в ролята на майка и побърза да се похвали с бебе номер 2. То се роди в края на декември и носи името на нейния татко – футболния активист и учител в НСА Михаил Мадански. Спорната публицистика има и още едно дете от мъжа си Венелин Петков – едногодишния Йоан.Чаровната русокоска се похвали в обществената мрежа, че неотдавна е извела новороденото за първи път на открито. Минусовите температури и снега никак не изплашили младата майка, макар че дребният Мишо още не е навършил и 1 месец.



„ Нощите са дълги, само че годините минават бързо. Колкото и да е мъчно от време на време, всеки момент е безценен”, разяснява новинарката. Тя доста пъти е разказвала, че огромният й наследник Йоан е добродушно дете, което не й основава грижи и главоболия, само че пък брат му се оказал с по-труден темперамент. Бебето по цяло нощ ревяло, само че за благополучие Николета имала помощта на обичания си Венелин, който дундуркал Михаил и сменял памперси наедно с нея.

Близки до щастливите родители издават, че Маданска въобще не възнамерявала да се връща в Би Ти Ви. Тя желала да бъде солидарна с мъжа си, който бе натирен от медията малко след раждането на Йоан. В момента водещата е в майчинство, а когато то изтече, по всяка възможност ще подаде молба за овакантяване. Според осведомени журналистката не изпитвала топли усеща към новия началник на новините Антон Хекимян и се чувствала длъжна да поддържа Венелин морално. Известно е, че сприхавият Петков не е в положителни връзки с някогашните си сътрудници, които постоянно са го ненавиждали поради ужасния му темперамент.

Хора от обкръжението на Николета настояват, че тя имала напълно разнообразни проекти за бъдещето си и желала да се развива в друга посока. Русокосата красавица се е отдала на огромната си пристрастеност – сладкарството. Тя е разказвала, че всеки месец прави торта с друг усет, с цел да отбелязва порастването на сина си Йоан. Сега възнамерявала да прави същото и с Михаил.

„ Много обичам да върша сладкиши, а фантазията ми е да имам лична сладкарница. Тортите за месечинките на Йоан подготвям с необикновен сантимент. Старая се всякога да са разнообразни. Голяма част от рецептите са от обичаната ми готварска книга ", споделяла е Николета. Навремето тя зарязала концепцията за лична сладкарница поради работата си на тв водеща, само че в този момент още веднъж чертаела такива проекти. Журналистката обожавала да готви още от ученичка - с изключение на сладките изкушения, нейна горделивост били и италианските специалитети.

Интересна детайлност е, че тъкмо с готварските си умения Маданска впечатлила Венелин Петков, който по това време се водеше неин началник в Би Ти Ви. Тя направила първата крачка към по-сериозно обръзване, като го поканила на сякаш другарска среща в дома й. Обещала да му подготви най-вкусния десерт и удържала на думата си. Оттогава двамата са неразделни.Николета нееднократно се е хвалила, че изкарала извънредно спокойна първа бременност, по тази причина въобще не се поколебала да зачене още веднъж единствено няколко месеца след раждането на Йоан. Много дами страдат от следродилна меланхолия и признават, че мъчно привикват с новия метод на живот, само че това не се случило с Маданска. „ Ако би трябвало да съм почтена, с първото дете не разбрахме какво са колики и безсънни нощи. Ралността се оказа по-хубава от упованията!”, разказвала е спортната водеща.

Говори се, че връзката на Маданска и Петков процъфтява, откогато той се махна от Би Ти Ви и се концентрира в фамилията, написа hotarena.net. Преди да срещне актуалната си обичана, 50-годишният водещ бе захласнат от специалността си и не мислеше за наследници, само че след това пренареди целите си. След като го уволниха, той осъзна, че работата не е всичко и времето със фамилията е най-ценно.

Николета и Венелин няколко пъти бяха пред разлъка, само че раждането на синовете им съумя да ги сплоти. Техни близки настояват, че и двамата не са лесни характери, но в името на любовта и хармонията създали доста взаимни отстъпки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР