Любимата на мнозина звездна двойка Ваня и Евгения Джаферович днес

...
Любимата на мнозина звездна двойка Ваня и Евгения Джаферович днес
Коментари Харесай

Няма да ги познаете: Вижте Ваня и Жени Джаферович на сватбата им преди 10 години

Любимата на мнозина звездна двойка Ваня и Евгения Джаферович през днешния ден чества цели 10 години от сватбата си. Безспорен факт е, че тяхното семейство е измежду дребното, които устоят теста на времето и въпреки и двамата да са известни персони, нищо не може да помрачи любовта им. И даже цяло десетилетие, откакто са си споделили " Да ", съюзът им наподобява още по-силен. 

Ваня и Евгения също по този начин обичат да показват възприятията си един към различен обществено и не пропущат мотив да го сторят. Такъв е казусът и с днешния им празник, като по този случай Жени, за която преди часове разбрахме, че ще бъде част от новия сезон на " Игри на волята ", показа няколко сторита, с които поздравява себе си и обичания си за годишнината от приказната им женитба. 

 евгения джаферович, ваня джаферович

 ваня джаферович, евгения джаферович

Джаферович разгласява няколко фрагмента от приказния им 2-ри септември през 2012 година, на които са напряко неузнаваеми, изключително Евгения, която е била със напълно друга визия по това време - с къса момчешка прическа и кестеняв цвят на косата. Това, което обаче не се е трансформирало с годините, е искрата на любовта, която се вижда в очите им, когато гледат един към различен. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР